9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@iso22 halk bankasında kızın biri açıklanacak yazdı neye istinaden sordular falan rüyamda gördüm dedi sonra baya laf ettik ben de dahil akşam açıklandı inşallah sizin rüyanız çıkar da açıklanır hocam
-
inşallah diyelim bu hafta son bulur ve herkes hakkında hayırlısı olur hocam @krtalprn
-
@iso22 amin hocam inşallah
-
@staticman ben de olacağı kanaatindeyim bu hafta
-
Bu hafta açıklanacak olsa net duyumlar gelirdi bence, bu hafta da iptal şimdiden
-
@senozli5334 bu olayın duyumu mu kaldı artık pat diye açıklanacak.
-
@senozli5334 guy açıklandığında şu gün açıklanacak diye net bir duyum yoktu bittiginde açıkladılar belli olmaz hocam
-
Kurtlar vadisinde Polat'in Halo dayiyi hapishaneden kacirdigi bi sahne vardi. Halo dayi umutlu bir sekilde avluda helikopterin gelmesini bekliyo. Polat biraz gec kalinca Halo dayi Burada adami umut bitirir diyordu. Aklima o geldi. Bu sayfada insani umut bitirir arkadaslar. Cok fazla umutlanmadan bekleyelim derim.
-
@krtalprn @denetcii hocam valla dediğim gibi benim bu haftaki tek umudum astroloji mantığımla umut ettim olmadı hislerimle umut ettim olmadı bi de astrolojiye bağlayayım bakalım umutları :)))))
-
Bakan Hanım hangi zaman diliminde yaşıyor acaba? Siyasetçi olduğu için çok az demesi ne kadar sürer?
-
@nonbisinidem hocam şaka gibi yengeç burç yorumuma bakın:):) ""Uzun süredir beklediğiniz, sonuçlanmasını istediğiniz her ne var ise bunun için biraz daha beklemeniz gerekebilir"" sende mi be abi :):)
-
@budageceryahu çok az demesi (taşeron taşeron vallaha beni bitirdi geldiğimden beri rahat yok öldüm bittim, size de anca sıra geldi başlıyoruz en kısa sürede açıklayacağız) falandır herhalde.
-
@denetcii burçta bile biraz daha mı diyor hocam Allah sonumuzu hayretsin :))
-
@denetcii sal bizi yengeç
-
-
@paretowilfredo üstad bir hareketlilik var mı ?
-
-
@drago onun duyumu olsa herkesten önce burada olurdu:)
-
Bence bu hafta açıklanır. Çünkü artık hiçbir şey hissetmiyorum bu konuyla ilgili.. Ne heyecan, ne korku, ne sinir, ne merak...
-