9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol hay ben bu niskanenin bence mustafa başkan iyi niyetli, açıklama yapması yasaktı anlık görelim diye paylaşıp kaldırdı. Valla bana da helal olsun bunca zamana rağmen iyi polyannacılık oynuyorum
-
@poisson O kadar haklısın ki. Mevsim tekrar yaza döndü hala sonuç yok. Güzel tecrübe oldu bize. Derler ya kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz diye. Biz de öyle yapalım
-
@aliyar-bey Yok ben de senin gibi düşünüyorum. Yasak demeyelim ama teftiş kurulu başkanı olarak o topa girmek istemez haliyle. Tamamen iyi niyetiyle davrandı. Helal olsun.
-
@baumol Unutulur mu şu sonucu bekleyen kaç kişinin X yaşının yarısından fazlasına (6ay++) darbe vurdular :))
-
@baumol valla öyleyse helal olsun bence de, bu süreçte bize en çok geri dönüş yapan olarak onu hatırlayacağız, adam en azından bu algıyı kazandı
-
@yasaklı bak unutmam bunu diyim yan çizmek yok
-
@furkitofaso senin canını yerim ben ya nolacak şurada 3-5 bitcoin bozdururuz lafı olmaz
-
@baumol hocam sendin demi açıklanınca yapacağımız şeyleri yazan, o bildiriyi yeniden yayınlamak lazım sanki
-
Yeminle bıktım bu işten.Devletin bakanlığı,kurumu 190 gündür süreçle ilgili bir tek net bilgi veremez mi?Desinler Haziranda açıklanacak vs tamam der bekleriz.Her hafta duyum bekle.Böyle saçma iş mi olur?Devletin işlerinde şeffaflık çok az,böyle süreçler iyice bulanıklaştırıyor.Biz de devlet sırrını açıklasın demiyoruz hakkımız olan bilgyi istiyoruz ama bir açıklamaya muhtaç bırakılıyoruz.İnşallah kurumların yaşattığı bu çileyi çeken son iibfliler biz oluruz.
-
@aliyar-bey @black kardeşimiz dedi onları
-
@baumol yanlış hatırlamışım pardon :))
-
@aliyar-bey @Baumol @black benimde naçizane açıklanınca yapılacak listem var
- foruma girip açıklanmayacak Nisan'ı unuttun diyenlere "şşt n'aber" yazılacak
2)forumda herkesin kazandığı öğrenilince "foruma yazanlar kazanamıyor"diyenlere "şşt n'aber" yazılacak
3)mezdeke ya el yelil açıp oynanacak :))
- foruma girip açıklanmayacak Nisan'ı unuttun diyenlere "şşt n'aber" yazılacak
-
Bir yanim furki ye inan diyo bir yanim da insallah furki herkesi trollemiyodur diyo. Hadi hayirlisi
-
@poisson inşallah sgk bize şş n'aber demez valla duyurular kısmında bu hafta da açıklamıyoruz şşt n'aber yazsalar şaşırmayacak bir dünya adam var
-
@shady1 ben aldığım haberi verdim inşallah aksilik çıkmaz da beni dövmezsiniz ama art niyetim yok cidden trollük asla herkesin hakkında hayırlısı olsun hiç işi olmayanlar kazansın bi de cidden ihtiyacı olanlar girsin kurum inşallah bu konuda adaletli davranmıştır
-
@baumol sanki benden önce birisi daha demiş gibiydi ama hatırlamıyorum neyse çok önemli değil, daha önce "eğer başkan tweet atarsa beğenme, yorum, rt yapmayalım ama saygı çerçevesinde eleştirmek isteyen olursa kendisi bilir" demiştim yalnız gecikmenin tek kaynağının başkan olmadığını bilerek saygı içerisinde tepkinizi göstermenizi tavsiye ederim bu süreçte gördüğünüz üzere iş bakanlıkta tıkandı tek suçlu başkanmış gibi görüp yüklenmek haksızlık olur diye düşünüyorum. Sanmıyorum ama olur da bakan buna ilişkin tweet atarsa içinizi istediğiniz kadar dökün
Başkanın tweetini boş bırakıp görmezden gelmek bana en uygun eylem şekli gözüktü, 6 aydır onlar bizi görmezden geldi bu seferde biz görmezden gelelim.
-
Güzel haber gelene kadar ruh sağlığım adına foruma ara vermiştim geri döndün. Sabırla bekleyen tüm 9.Promosyon mağdurlarına selam olsun. Türkan Şoray kanunları gibi yaptığımız listeyi unutmadınız inşallah dostlar benzin temin edilemediği için kendimi yakma maddesini çıkarttım listeden geri kalan tüm maddeler geçerliliğini koruyor
-
@aliyar-bey işte bir tepki almış oluruz ona bile seviniriz SGK Duyuruların başına bir şey gelmemiş diye
-
@poisson valla ne hale getirdiler bizi ya ona bile mutlu oluruz biz, böyle güzel insanları üzdüler :(( yazık lan bize diye bağırasım geldi camı açıp
-
- Promosyon uyaniyor mu yoksa
Hayırdır inşallah heyy
Neler oluyor forumda
Birde şu rüya gerçek olsa olsa
teşekkürler hocam @furkitofaso
- Promosyon uyaniyor mu yoksa