9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 hafta sonu en azından bi beklenti olmuyo amaa pazartesi ve cuma günleri tam bir işkence ️
-
Pareto üstad 1000 kişilik guy ilanı resmi gazeteye gönderilmiş dedi millet hazırlık zamanı ilan patlayabilir her an diyor
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Bir haber geldi güvenilir bir dostumdan. Teyit icin dogru zaman bakalim biraz ustlere sormaya calisacagim gun icinde. Haber su sekilde 1000 kisilik kadro onaylanmis ve ilan icin resmi gazeteye gonderilmis. Yani ilan artik cok yakin gorunuyor.
Teyidini alabildigim anda buraya gelismeleri yazacagim. Insallah yanilmayiz da ilana kavusuruz. Demiş üstad
-
Resmî gazetedeki süreç ne kadar sürer fikri olan var mı
-
@mustafa-kader onla ilgili bilgim yok hocam
-
@mustafa-kader eğer süreç uzamazsa ay çıkmadan gelir demiş pareto
-
1000 vmy bana hayal gibi geliyo size gelmiyo mu
-
@shady1 2012 de 2000 kişi alındı dostum çok da hayal değil bence tamamen ihtiyaç:)
-
Resmi gazetede yayınlandı 1000 vmy ve 1000 devlet gelir uzman yardımcılığı .Guy değil ki o
-
Bence yeni sınavlara çalışın. İnşallah daha iyi yerleri kazanır çoğunluk, kalanlar da SGK da denetmen olur.
-
@denetcii evet guy değil DGUY arada baya fark var
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 2012 de 2000 kişi alındı dostum çok da hayal değil bence tamamen ihtiyaç:)
Valla biz aliskin degiliz böyle şeylere dostum. Biz ilan verip de kadro doldurmayan vdk biliriz bi tek
-
Arkadaşlar taze çıktı sıcak sıcak kaçırmayalım https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/982239703347879941?s=19
-
@meçhulasker bu sayfaya günlük en az 1000 kişi giriyor. Hani neredesiniz bizi bizden çok düşünen arkadaşlar? 10. pro zaten bizden sayılır. Hadi yüklenelim...
-
Abi adamlar vefat eden arkadaşının resmini atıyor bakanın tweetinin altına (Allah rahmet eylesin) biz daha fav rt de çoğunluk sağlayamıyoruz
-
Bu cumada bitti yar, yar bana dağlar taşlar bile ağladı sgk ya sordum bize gelen bir şey olmadı....
-
İnşallah belirsiz kapadığımız son cuma olur
-
Arkadaşlar gerçekten bu tweeti 28 kişi mi gördü yani?
https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/982239703347879941?s=19 -
@paretowilfredo eyvallah üstad.. Kendi adıma teşekkür ederim.
-
@meçhulasker kardeş bir kişinin tweetine yüklemenin anlamı yok.Herkes tweet atsın birbirini rt fav yapsın.Kaldı ki yapmasın da artık katılım yok , tweet atan yok.Geçti artık o günler oturup bekliyoruz.