9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii hocam kimse tweet atmasın demiyorum ki zaten. Maksat toplu hareket edip binlerce tweetin arasından kendimizi belli etmek. En son attığım linkteki tweete hiç alakası olmayan birisi yorum yapmış mesela. Bence katılım da güzel. En azından 25 30 arası bir rt fav var bu da dikkat çekiyor bence.
-
Annem 35 senelik devlet memuru. Dedim ki ani bie bakan çok kısa zaman derse bu işten ne anlayalım? Dedi ki ; oğlum geçmiş olsun bakanlara başkanlara kaldıysa işiniz daha çok beklersiniz. Vallaha bakanın açıkladığı gündü diyalog ben hiç.takmadım annemi de kadın gene haklı çıktı.
-
Bu 10 Nisan ne kadar uzakmış arkadaş git git bitmiyor
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aliyar-bey hocam ben kafaya koydum alacam o açıklamayı
@aliyar-bey Alamadı
-
@meçhulasker seni de bezdirdiler sonunda
-
@meçhulasker 10 nisan konusunda söylenenlerin gerçeklik oranı nedir? Kim söylemişti, hatirlayamiyorum.
-
@berlin hikaye.. adam salladı gitti olur da tutarsa zengin olurum buralarda diye...
-
- Pro olarak 900 lü sayfaları görmemiz gerekiyor sanirsam
-
@dogancay deme öyle kurban oluyum hocam artık kimsenin duracağı kalmadi
-
Ne yapıyorsunuz millet sesiniz soluğunuz çıkmıyor
-
Vay bee bu hafta da tırt çıktı. Sayin bakan bizi hic sasirtmiyor Allah razı olsun!
-
@kai-hitwatari hiç açıklanamayacak gibi geliyor
-
@berlin hocam ben de hatırlamıyorum kimin söylediğini
-
@thethird, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Şimdi bu kendini ateşe atmak yada insanları umutlandirmak olacak diye 5 gündür tutuyorum kendimi Çarşamba günü benim aldığım bir bilgi oldu bir tarih verildi üstüne perşembe cuma duyumu geldi ben de inandım bişey demedim o yüzden sizi de kendimi de umutlandirmamak için bişey demedim ben de hepiniz gibi her an açıklanabilir diye sürekli okuyorum burayı sürekli burdayım hakkınızı da helal edin 10 Nisan diye net bı tarih aldım geçen çarşamba inşallah öncesinde biter bu derdimiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun
sorduğunuz arkadaş :D:D
-
@karazıpkalı kimse çıksın ortaya, @thethird 10 Nisanda da açıklanmazsa seni buluruz hocam bu kadar yalan duyumun acısının birinden çıkması lazım
-
@nonbisinidem 10 nisan da duyumu patlarsa arazi olur :D:D
-
Hocam canın sağolsun ama inan ne duyduysam onu yazdım kimseyi yalan yere üzecek ya da prim yapacak biseyin içine girme derdim olmadı burda hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz siz nasıl hissediyorsaniz ben de öyleyim ben de belirttim inanmadığımi bana 10 Nisan dediler ben de sizinle paylaşmak istedim. İnşallah doğrudur hakkımızda hayırlısı olsun
-
şimdi de 10 nisan ı bekler olduk, o da çıkmazsa cumayı bekleriz 3 haftayı doldurmuş oluruz . ama hiçbiri olmazsa ne yaparız bilmem. tutunacak bir tarihimiz bile yok
-
Şimdi düşünüyordum da 130 kişi girmemiş olsa 170 kişide başka yerlere atanmış zaten 300 kişi eder guy olup da Sgk geçmeyen olur mu bilmem ama sanki ihtimal %50 gibi
-
En iyisi beklentiye girmeden beklemek. 10 nisan tutarsa seviniriz tutmazsa da hayal kırıklığına uğramamış oluruz