9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar ben uzun süredir yazmıyordum ama az önce bakanım son mülakat açıklamasını RT yaparak tweet attım memurlar neti etiketledim haftanın başı belliki son günlerdeyiz açıklanacak ama bu hafta belki bildirimli bir haber yaptırabiliriz 1-2 gün kar kardır öne çekersek açıklanmasını elimize yapışmaz benim tweetin üzrerinden rt yapıp etiketleyin derim ben yada kendiniz
-
@gök-kız velhasıl beklemek
-
@lucass link paylaş hocam
-
Hocam kurtaracak bişey yok bende 6 aydır her duyumda 10 dakika da bir siteye twittera baktım her defasinda hayal kirikligi.Ben sadece guvendigim birinden duyduumu bana söyleneni sevincimi sizinlede paylaşmak istedim.Ama yarına cikacagimizin garantisi yokken kesin diye bisey diyemem.Dedigim gibi sadece duyum.
-
@okn-svnd sevindir bizi hocam
-
@okn-svnd 6 aydır takip ediyorsan espriyi anlaman lazımdı da neyse
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@lucass link paylaş hocam
https://twitter.com/lucasss198/status/983431584631152640?s=21
-
@resetat saolun hocam, inşallah doğrudur duyum
-
İnşAllah herkes sevinir diyecem ama acı bir gerçek var sadece 400 kişi sevinecek 1200 kişi üzülecek ve bu 1200 6 aydir beklediği ile kalacak ve eminim herkes benim gibi hic kitap yuzu acmak istememistir bu süreçte.Herkes hakkında hayırlısı olur umarım.
-
Son bi gayret Memurlara yüklenelim arkadaşlar umut dünyası https://twitter.com/lucasss198/status/983431584631152640?s=21
-
@okn-svnd en azından yolumuza devam ederiz. Belirsizlik hepsinden beter.
-
@denetcii anladım hocam tabii ki de.
-
arkadaşlar size de şöyle oluyor mu; bi an geliyor amaaaaaan açıklansa ne açıklanmasa ne boşveeer diyorsun sonra bir an geliyor burdan çıkamıyorsun. Benim son günlerdeki durum bu, acaba kafayı mı yedim :))
-
@aliyar-bey Valla benim pazartesi ve cuma günleri bitik durumda diğer günler hızlı duygu değişimlerine rağmen daha iyi diyebilirim:)
-
@gök-kız valla yine iyi durumdaymışsın, boş boş otura otura hangi gündeyiz onu bile karıştırır oldum :))
-
Duyumlara inandıktan sonra ben :
"vay delikanlı gönlüm vay sen bu kurşunu yine mi yedin..." -
@black hocam teftiş sınav listesini değil mülakat listesini karşılaştırın
-
Buralara yaz günü kar yağıyor canım
Ölene kadar seni bekleyemem sgkBakıyorum da herkes bir şeyler hissediyor. Bende ne sevinç ne hüzün hiçbir sey yok. Sanırım hissizleştim artık. Rüya görürsem inanıcam acıklanacagina fakat daha görmedim.
-
@black aynen hocam, zamanımıza yazık
-
@mağdurum bu yazıyı ilk yazdığında gördüm ama okuyup geçtim nickteki kişinin ben olduğunu şimdi farkettim inşallah hislerinizde yanılmazsınız aradan çok zaman geçince benim tüm hislerim kayboldu açıkçası hiçbir şey hissedemiyorum