9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar benim kendi duyumum hâlâ bakanlıkta olduğu yönünde çünkü ondan sonra başka birşey duymadım ama bu forumdan değerli bir arkadaşımın aldığı duyuma göre bakın bu çok ciddi bir olay doğruluğunu tam kestiremiyoruz -acaba Eskişehir İl Müdürünün özel kaleminin duyumu gibi olmasın diye- ancak listenin geçen hafta ortalarından itibaren MSB'nin makamında olduğunu söylemişler. Bir daha söylüyorum bunu ben duymadım değerli arkadaşım bu bilgiyi almış. Ben de kesin gözüyle bakamıyorum haliyle.
Not: Valbuşspor fark 3 puan :))) -
Kim olduğunu bulmak istiyosan sgk mülakat listesi ile iş müf listesindeki ortak isimleri çıkart çünkü iş müf hazırlık forumunda sorular soruyordu büyük ihtimal de erkektir zaten bir de bu forumda birisi olduğundan eminim çünkü feysteki yorumlarda bi kere bana nickimle hitap etmişti ve hatta kızmıştım. Ben de yapabilirdim ama inan uğraşmak istemiyorum hocam
@drago, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem listeye baktım da mülakata giren isimler arasında yok muhtemelen fake isim ya da bizi trollüyor ne dediğini söyleyebilir misiniz?
-
@resetat sanmam hocam ama hayırlısı diyelim
-
@resetat hocam MSB inşallah Milli Savunma Bakanlığı değildir
-
@meçhulasker Yok artıkkk Yani düşününce oraya gelince aynı gün açıklanacak muhabbeti falan dönmüştü o zaman neden hâlâ bekleniyor -geldiyse artık- bilmiyorum.
-
@meçhulasker GVS birazda orda yapılacakmış :))
@resetat teşekkür ederiz hocam -
@resetat hocam liste gelince komisyon toplanıyor filan diyorlardı belki onu bekliyorlardır
-
@black bence sen kazanacaksin.sadece bir his
-
@resetat hocam cok heyecanlandikkk
-
@tudisiar pardon ya yazmış ben görmemişim:D o kadar heyecanlanmışım demekki
-
@tudisiar Valla ben bunu duyunca hâlâ aynıyım Komisyon bir kez daha toplanıyor mu bilmiyorum. İnşallah doğrudur ne diyeyim ama yine de orada olsa bile bekliyoruz anca bekliyoruz...
-
@resetat aynen hocam her halükarda bekliyoruz
-
@nonbisinidem uğraşırdım da hocam daha ismini kullanmaktan aciz, gereksiz troll oyunları oynamaya çalışan birisi için vaktime değmez
-
@resetat bizim listeleri kesin kaybettiler ya da çaldırdılar.
-
@budageceryahu Benim ta ilkokuldaki yazılı kağıtlarım bile duruyor onlar bu kadar yeni belgeyi kaybettilerse itinayla ders veririz de bu kadar amatör olduklarını sanmıyorum
-
@drago ben uğraştım zaten fazla zamanımı almadı ama teftişde sınava giren 400 kişiden 300 tanesi sgk mülakatına da girdi bunun yarısı kız olsa geriye 150 kişi kalır oradan da bulunmaz dediğiniz gibi bir troll için uğraşmaya değmez zaten bulsak ne yapacağız
-
Benim duyumum da bu hafta açıklanacağı yönünde.Umarım bu hafta iskence son bulacak.
-
@okn-svnd nerden hocam duyumunuz
-
@okn-svnd hocam kaç kurtar kendini çabuk
-
'' Gelmesini isteyerek beklemek, geleceğini sanarak beklemek...
Gelmeyeceğinden korkarak beklemek… ''