9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun şampiyonluk yakın meşaleleri yakın haftaya açıklanacağı bilgisini aldım herkese iyi forumlar iyi akşamlar diliyorum
-
@furkitofaso Hocam yarın da mı yalan oldu
-
@furkitofaso inşaallah diyelim
-
@kaldoraç açıklanacak diyorum yarın diyosunuz ya bitti işte haftaya açıklanıyor
-
@furkitofaso sen yazdın ise inanırım
-
@furkitofaso ahahaha o zaman yarın mı :D:D
-
@poisson yok değil haftaya
-
@furkitofaso yaa sen sinirlenince uzatmak istedim ama çok sabırlı cevap verdin bana mahcup oldum :))
-
nasıl ya haftaya daha bir hafta var olamaz
-
@genclerbirlikli hocam ben o listeye ilk önce mülakat deyip bakıyordum hazine kontrolörlük kazanan kişiyi uzmanlık listesinde görünce sınav listesi zannedip bakmadım. Şimdi listede aşağı inip detayına bakınca mülakat kazananlar olduğunu anladım ama çok saçma kontrolörlük kazanan kişiyi neden tekrar uzmanlık listesine alırlar anlam veremedim.
Neyse artık 2 kişi sgk listesinde birisi önceden vmy kazanmış güncel liste şurada 173 kişi https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryD
-
@krtalprn teşekkürler ben bu güne kadar hep duyduğumu paylaştım hiç yalan söylemedim amacım benim bildiğimi öğrendiğimi sizlerde öğrenin haberiniz olsun başka derdim yok inşallah yanılmayız ben öğrendiğimi söyledim haftaya açıklanacak
-
@furkitofaso inşallah hocam teşekkür ederiz :))
-
ben @furkitofaso arkadaşa güveniyorum aylar öncesi biz bugün yarın açıklanacak diye bakarken kendisi liste üzerinde hiçbir işlem yapılmadığını ve sürecin daha çok uzun süreceğini söylemişti ki kendisine de kızmıştım şuan haklılığını fazlasıyla gördük ve şuan verdiği bilginin de doğru olduğuna eminim, aylarca beklemişiz 1 hafta bize koymaz
-
@furkitofaso kardesim haftaya ne zaman her an mi yoksa belirli bir gun diyorlar mı:)
-
@furkitofaso Hocam sen bu kadar net konuştuysan ümitlenirim işte
-
@dikey cuma 23.59 u beklerler herhalde
-
@dikey onu daha yetkili kaynaklar iletir heralde bana sadece haftaya diye bilgi geldi genelde hep haftanın son günleri falan oluyormuş perşembe cuma falan dua edelim de sarkmasın ama bilgi aldığım yere güvenim tam
-
@furkitofaso Allah razı olsun hocam tekrar size güveniyorum şahsen
-
@furkitofaso hocam bi daha konuşsan artık uzamasa haftaya filan yarın halledilse olmaz mı?
-