9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız sağol yaa artık aliyar bey beyine hüdaverdiyi hatırlayacam sayende, eksik olma
-
@aliyar-bey yerine*
-
@aliyar-bey ahahaha ne demek ne demek her zaman
-
@mütemmim-cüz tövbeee hunili galiba
-
@drago Sağolun hocam AR-GE (Marinasyon) aşamasındayım
-
@gök-kız, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mütemmim-cüz tövbeee hunili galiba
"Hunini de al git burdan!! "
-
@gök-kız Allah eskikliğini göstermesin ne diyeyim
-
Bu arada ben de hiç yok son muhabbetler hunili meselesi bir kaç aydır vardı ama yine mi hortladı :))) n'aptınız hunilere cila mı:)) duyum var mı pareto uğradı mı?? (bilerek etiketlemiyorum eminim her gün defalarca bildirim alıyordur yarın cuma zaten darlamayayım)
-
Bence bu konu da küfür etme serbest olmalı tabi birbirimize değil ama geri kalan hemen hemen her şeye hak ediyoruz bunu
-
GSSliyim,
Mülakatzedeyim,
Beklemekteyim...
İlkem;
Mülakatları açıklatmak,
Kimseyi bekletmemek,
Her adayı,
Kardeşim gibi
Sevmektir.
Ülküm;
Önce Denetmen yardımcısı,
Sonra Denetmen olmaktır.
Ey büyük SGK;
Açtığın kadro sonucu,
Beklettiğin sürece,
Durmadan bekleyeceğime,
Ant içerim.
Varlığım SGK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu "hâlâ SGK'dan sonuç bekliyorum" diyebilene. -
@poisson bu sefer meselesi değil direkt hunililer hortladı paretoda da ne derman ne duyum kaldı ama bu hafta diyen bir kaç kişi var çok da güvenemiyoruz ama :))
-
@aliyar-bey ayrıca her yanımızı umutsuzluk sardığında pareto nerdeydi, duyumlar boşa çıktığında pareto nerdeydi nerdeydiiii. Yok beyim @poisson biz yalnızız kral theoden e selam olsun (pareto üstad yanlış anlama sevdiğim bir sahnedir kendileri :)) )
-
Hazine uzman yardımcılığı sonuçları açıklanmış
-
@krtalprn Sınav sonuç listesi Nusret gibi
-
Bakan "yakında aciklanacak" diyelim ne kadar oldu var mı bilen.
-
@dogancay İlk dediğinden bu yana 21 ikinci dediğinden bu yana 20
-
@dogancay ayrıca bu ÇOK YAKINDA süreleri Allahtan yakında demedi
-
@Kai-Hitwatari twitter'da Ferhat Göçer'den yardım istemişsin ama alakayı kuramadım hocam nedem ferhat göçer merak ettim
-
@nonbisinidem açıklanacaksa açıklansın yoksa bu diyardan göçücem. Yetkili bir abiye benziyor kendisi.
-
Son açıklanan mülakat sonuçlarına göre toplam kaç kişi gitmiştir bizim listeden