9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Küfür yok arkadaşlar!
-
yarın bitsin bu işkence artık ya. cumaya kalırsa, bu hafta da yalan olur
-
Geçmiş bütün günlerin acısı @varoufakis 'ten çıkıyor sanırım :))) Boşverin hedefe odaklanalım biz
-
Hafta icerisinde soracagim dostlar. Bir iki gorusme yaptim arkadaslarla ancak somut bir hareket yok. Daha net bilgi icin hafta icerisinde yeniden soracagim daha saglam kaynaklara.
-
Başkan canlı yayında teb protokolunde konusma yapiyor.Yani bugün açıklanmaz galiba.
-
Saat 3ten sonra beklemiyorum. Yarina kaldi
-
Bugün yalan oldu aynen
-
@kai-hitwatari yarın da olmaz o iş ben söylicem hangi gün olacağını
-
@furkitofaso adam duyumda çığır açtı:)
-
@denetcii ya şöyle bişey var 1 gün önceden haber verilecek diye düşünüyorum ben alamasam da emin olun birileri bu haberi alacaktır ve dayanayıp yumurtlayacaktır bugün arayan soran veya haber alan yok haliyle yarın da açıklanmayacak bekleyelim arkadaşlar sabredelim ben nöbetteyim
-
@furkitofaso hocam ben açıklayacağım bekleyin dicen yakında
-
@furkitofaso sayın başkanım siz misiniz ?
-
Arkadaslar diyelim ki sgk denetmenligi oldu bu sayistay denetciligi sinavlarina falanda girer misiniz merak ediyorum ben artik cok yoruldum olursa calismayi birakayim artik diyorum siz ne dusunuyorsunuz?
-
Arkadaşlar aynen açıklanma günü gelince başkandan önce haber veririz :))
-
@resetat sayın bakanım ?
-
@yunni61 ya arkadaşlar ben de sizin gibi sonuç bekleyen gariban bir denetmen yardımcısı adayıyım keşke öyle bir fırsatım olsa hemen açıklarım kimseyi bekletmem üzmem benim şansım sadece size nazaran biraz daha şanslıyım sanırım herkes biyerlerden bilgi alıyor ama benimkiler denk geldi daha sağlam çıktı ve bu güne kadar bu şekilde geldik inşallah güzel de sonuçlanır hepimiz adına bilgi almayı ümit ediyorum benden gelmese de birilerinden mutlaka gelicektir bilgi rahat olun dediğim gibi yarın zor artık
-
@aliyar-bey özelden yaz seni tanımak istiyorum yiğidim beni ifşa etme çabaları ha
-
Biz direkt diger haftaya geçelim iyisi mi
-
Bugün yarın haftaya diye diye nisanda bitiyor
-
@shady1 arkadaşlar burda negatif enerji veren birileri var ilgilenelim lütfen bunu alın burdan