9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
500 iyi rakam inşallah.2800 lere düşer mi kankalar sıralama
-
@guyman hocam buradaki etkinliklerin hepsine katılıyorum. İnstagram ve facebook'tan da yayınlıyorum.
-
@Bireysel-başvuru adamsın o zaman kardeşim böyle çabalarsak olacak işte yoksa malesef onlar vermiyor biz didinirsek alıyoruz inşallah puanlar yanmadan o ilanı alırız
-
@guyman hocam 3-5 kişiyle olacak iş değil ama elden gelen bu kadar. Sen yapmasan ben yapmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.
-
@Hipokrat 8.proya 700 kişi başvurmadı e 300 de atanırlarsa.....
-
@Bireysel-başvuru hocam şu guy geçsin bi yeniden organize oluruz topluca kafalar bi yandanda orda şuan şimdilik bu da güzel ama guydan sonra vüzel bir organizasyon yapmamız şart elde bi tek bu kalıyo çünkü ben kpss ye hazırlanmadım guy da giderse bi tek bu kalıyor
-
@guyman bana mesaj at hocam. İnstadan kasarım
-
Kaça düşer puan sizce 500 kişilik alım olursa
-
@davetsiz kardeşimiz yine çok sağlam bir duyumla gönülleri fethetti. "KPSS 2016 puanı ile 500 kişilik SGK Denetmen Yardımcılığı" ilanı gelecekmiş. Umarım, bu ilana KPSS öncesinde çıkılır ve 2016 yılı A kadro mağduru olan tüm dostlarımızın durumlarını bir nebze olsun hafifletir. Şayet, KPSS 2016 sonrası ilan gelir ise, KPSS 2017'ye girenlerin durumu vs. derken işler çok karışır. Nitekim, onlar dahilde edilemez çünkü puan türleri değişti. Bu durumu haberleştirmek gerekiyor diye düşünüyorum? İnşallah bir bakalım bu konuya
-
Aynen hocam büyük bi kaos çıkar valla puan türleri de değişik bi haber yapsanız çok iyi olur @Antimülakat
-
@Antimülakat çok yerinde olur kardeşim..
-
@davetsiz hocam inşallah dediğiniz gibi gelir ilan çok sevindirici bir haber bu Allah razı olsun en azından umutlarımız tekrardan yeşerdi birazcık
-
@Estevez inşallah kardeşim hep beraber dua edelim, şu an bi aksilik olmaz ise ilan var. en azından bunu biliyoruz..planlama böyle. bir karar alıp sarkıtmazlarsa güzel gün yakındır.
-
Arkadaşlar var mı bir etkinlik katılalım. ..
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciliginda-yeni-alim-ne-zaman
Twitter'dan iletin özellikle dostlar.
-
Guy da bitti artık sıra bizde olsun bu hafta bizim haftamız olsun 9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi İİBF inş. ...
-
Bu gece 21.30 da toplanacağız. Hem 8. PRO sonuç hem 9. PRO ilanına bu kadar yaklaşmışken koparmak için. Lütfen ama lütfen şimdiden duyuralım, saatlerimizi ayarlayalım, TAG ( Etiket ) paylaşacağım o saatte bu sayfadan da görebilirsiniz
-
@wesley10 Arkadaşlar 21.45 de olacak lütfen katılalım, zaman daralıyor ilan için
-
@wesley10 tamam başkan
-
Hadi millet hadi başlasın