9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Hacettepe-Üniv. Etkilemez dostum. Yedekler tercihlerini yaparlar yine. Olursa oraya gidersiniz, olmadığı takdirde bu alımda mülakata girersiniz.
-
@paretowilfredo işte mülakat tarihine kadar belli olur mu yedek ilanı hocam onu saptamak güç. Geçen seneyi baz alırsak mülakatlardan sonraya denk geliyor
-
@paretowilfredo hocam ben Ağustos celbiyle askerim. Cok uzun zaman önce bozdurduk başvuru ve mülakat için sorun olur mu?
-
@WilliamNiskanen Dostum inan net bir şey diyemiyorum. Şimdi bir şey söyleyip yanıltmak istemiyorum. Bence Pazartesi İnsan Kaynakları'nı bir arayıp netleştirin. Hatta bizlerle de paylaşın ki net bir bilgi olarak dursun burada.
-
@paretowilfredo değerli hocam, ilanı ve puan türlerini nereden öğrendiniz? Yani kesin bu şekilde mi? Ve puan türü olarak istediğimiz puan türünü seçebiliyor muyuz, p23 veya p42 ?
-
Henüz 8.pro işlemleri tamamlanmadan ilan geldi demek ki olabiliyormuş dostlar. Bu da ilerisi için bize yol gösterici olacak. Ilanın cabuk gelmesi, halihazirda olmasi ve 2016 icin gelecek iken son anda vazgecildigi haberlerini doğruluyor gibi
-
@ordinal-fayda Dostum kesin bilgidir. Duyum değildir bilgidir. Yüksek olanla başvurabilirsiniz.
-
@paretowilfredo çok sağolun, p23 sıralama 2640 şansım az mı:(
-
Şu çeko ağırlıklı olmama olayı ne kadar doğru diyenlere katılmıyorum kusura bakmayın da yani girdiğiniz kurum Sgk iş kanunu sigortalar kanunu bilmeden denetmen olunmuyor
-
@davetsiz kesinlikle katılıyorum hocam. Ben ctesi sabah oturumuna girmedim sgk istemediğim için zorla gel gir diyolar mülakata
-
@Keymarsh 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
sadece çeko ağırlıklı olmaması güzel oldu.. yoksa ben dahil bir çok kişi mağdur olacaktı. @paretowilfredo hocam müfettişlik alımı için de umutlanabilir miyiz? sadece çeko ağırlıklı olmadığına dair
Sgk icin ceko yapan mı mağdur yapamayan mı mağdur?? Lütfen hakkaniyetli olalım.
-
@paretowilfredo peki bu guy mülakatları ne oldu. Ne zaman yapılacak acaba hiç yok mu duyum
-
@paretowilfredo ilan metni yayınlanınca arayıp netlestireceğiz inşallah.
-
@mehmedoglu dostum insan kaynaklarını aradığında bilgiyi burada da paylaşır mısın?bende ağustos celp döneminde askerim
-
Mülakatta 2 kere başarısız olup puanı yüksek arkadaşlar başvuramayacak galiba. Sıralamalar düşer gibi. P42 1349 sıralama ile bekliyoruz hayırlısı bakalım.
-
@O'connor Net bir bilgim yok dostum.
-
@ff 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz kesinlikle katılıyorum hocam. Ben ctesi sabah oturumuna girmedim sgk istemediğim için zorla gel gir diyolar mülakata
Hocam şeytana uyma bence
-
Guy Mülakatı Ve 2 Puan Türünün Kullanılması Çok Kişinin Canını Yakacak, En İyi İhtimalle Bile 82inin Altını Görmesi Çok Zor Bence.
-
@davetsiz guy mülakatı bekliyorum hocam. Sayıştay mhuy muy vmy duy bunlardan herhangi ikisi ilana çıkarsa başvurmam sgkya
-
@paretowilfredo hocam sinav acik uclu mu yoksa test usulumu olacakmis
Osym ile protokol yapildi falan deniyordu cunku bi bilginiz var mi bu konu hakkinda