9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@lethe O müfettişlik içindi dostum karıştırdın.
-
@paretowilfredo yani hocam sinav yazili olacak ??
-
@paretowilfredo müfettişlik için de ümitlenebilir miyiz hocam? P23 ekleyebilirler mi puan türü olarak?
-
@davetsiz bence şu durumda mağdur olan yok. Çeko yapan ztn katsayıdan yüksek almıştır. benm p42 81 puan sıralama 2100lerde.. sadece bunla alım yapsa gelme olasılığı çok düşüktü dostum. Benim gibi bir sürü insan var. Şimdi p23 ile bir umut oldu bence... burada çeko yapanlara oh iyi oldu demek gibi bir şeyim kesinlikle de yok.. ki yapan zaten girecektir bu mülakatlara
-
@ff Mümkündür dostum şu durumdan sonra.
-
@lethe Hayır dostum bu sadece mülakatla yapılan bir alım. Müfettişlik için henüz bilgi yok.
-
P23 siralamam 1300lerde..2 puan turunun olmasi tedirgin ediyo:( guy mulakatlarindan sonra olsaydi iyiydi ama ilanin gelmesi bile sevindirdi.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur -
P42 sıralama 700 ancak p23 falan diyince korktum nedir durum sizce dostlar
-
P23 90.65 puanla oradayım herkese başarılar
-
@gonzaloluca dostum bence şansın çok yüksek.. arkadan gelen puan türü yok... iki puan türünde de ilk 1000'in her halükarda gireceğini düşünüyorum.. çünkü halihazırda atanmış olup o puanlarda olanlar var, onlar başvurmayacaktır.. iki puan türünde de ilk 1000de olan çok insan da var
-
@FreeBoY tamamdır inşallah bi sıkıntı çıkmadan mülakata girebiliriz.
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi-meslek-tanitimi
SG Denetmenliği Meslek Tanıtımı Dostlar. İlk Sayfaya da ekliyorum. Bilgi isteyen dostlar okuyabilirler.
-
Mülakata girebilme imkanı bakımından bu senenin puanıyla fazla alımın olacagi ilk sınav olması ve bununda mülakat olması bakımından sıralamaların çok düşmeyeceğini düşünüyorüm.Ancak mülakat sonuçları bakımından sonuçlanmamış olan vmy ve guy nedeniyle mülakata girecek adayların geçen seneki alıma göre daha avantajlı olacağını düşünüyorum
-
ilk ilan bilgisini duyunca baya sevindim de p23 1900 deyim şu an yorumlarınız sonrası yıkıldım çok rahat olmasa da gelir diye düşünüyodum
-
P23 siralamam 1388..arkadaslar hic umut yok mu sizce? Sabrim kalmadi artik.
-
Arkadaşlar ben ilk 1000'i kesin gözüyle baktığım için söyledim. Hani sonrası olmaz gibi bir söylemim yok, kimsenin moralini bozmak istemem ki kimse kesin olmaz diyemez, guy da gördük çok büyük süprizler yaşanabiliyor. isteyen herkes başvursun. Bilmeden moral bozduysam yazdıklarımla hakkınızı helal edin.. ümidinizi kaybetmeyin. Başvurun muhakkak... kaçla kapatacağını bu işin istatisiğini yapan forum yöneticileri daha iyi tahmin edebilir, ama kimse kesin bir şey söyleyemez
-
@paretowilfredo öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.
taban puan her puan türü için mi 70'e düşürüldü? Neden şimdiye kadar düşürülmedi merak ediyorum...
bu sene iki alım mı olacak tek alım mı bilginiz var mı? -
@1903bjk bence şansınız çok yüksek, geçen alımda yanlış hatırlamıyorsam sıralama 1800lere kadar gelmişti sanırsam, emin değilim tam. Bir de 2105 puanları da vardı başvurular arasında
-
@gökaysah 2.Alımı konuşmak için erken ama sezon erken açıldı. Göreceğiz. İlk sorunun muhatabı ben değilim sanırım Sn.Mehmet Selim Bağlı
-
geçen sene 1900 lerde kapattı.Ben 1750 lerle rahat girdim kendinizi kötü hissetmeyin yani sistem değişti kafalar karışık sonuçta aradan çekilenler var geçen sene girenler bu senede giriyo yerleşenler var içinde meslekte olanlar farklı puan türüne ihtiyacı olanlar var ama dediğiniz gb de aynı zamanda iki ayrı puan alıyo karışık yani ama 1000 altı olanlar kendine eziyet etmesin bence de sonuçta bir puan türü ile diğeri arası dağlar kadar oynamaz insanların hayırlısı olsun şu ilansızlıkta umut oldu da inşallah daha kötü olmaz dediğim gb kendinizi kötü hissetmeyin helallik alınacak bi durum yok yani gerçekler var bir de bir tarafta direk umutlanmamak lazım