9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Baumol dostum hangi derslere ağırlıklı çalışmalıyız sence . Ve hangi kanuna
-
8.promosyon mülakatı bekleyenler umarım başvurmaz. Komik olur ama başvuran akıllılar kesin çıkar:)
-
-
P42 91.74 78 Sıralama Allah yar ve yardımcımız olsun dostlar.
-
@Keymarsh hangi sayfa kardeşim bilgin var mı
-
@MET kpss a da geçmiş sayfalara bi bak dostum.. sgk 8. pro mülakat soruları paylaşım platformu adında bir şeydi herhalde
-
Merhaba arkadaşlar, iktisat mezunuyum P23 sıralamam 6398 puan 77 sizce gelir mi?
-
@Keymarsh eyvallah kardeşim teşekkür ederim. Keşke bende işletme yerine iktisat mezunu olsaydım. İşletme soracaklarsa sıkıntı
-
@irmak imkansıza yakın kardeşim malesef
-
e) Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak. arkadaşlar böyle olan kaç kişi vardır acaba kpss a grubu emek istiyen bir sınav ve geneldede 2 3 senesini harcamış kişiler yüksek puanlar alıyor
-
@MET hadi ya taban puan 70 deyince başvuru hakkımı deneyeyim istedim.
-
@keynesbaba O başarısızlık kısıtına çok kişi takılmaz bence. Çünkü kurum 70 + puan vererek elenenlerin de çoğunluğunu BAŞARILI olarak kabul ediyor. Elenen arkadaşların çoğunun sonucu Başarılıdır ancak listeye girememişlerdir. Kurum bu konuda çok mağduriyet yaratmadı.
-
@Keymarsh ben uluslararasi iliskiler mezunuyum mulakata girebilirsem kendi bolumumle alakali bisey sormazlar heralde yani sormasinlar iktisat hukuk maliye calismaktan kendi bolumumle alakali konulari unuttum..uluslararasi iktisat ve guncel ekonomi falan sorarlar heralde en fazla.
-
@1903bjk İlanda konu kısıtı net bir şekilde belirlenmiş dostum. Sanmıyorum dışına çıkılacağını.
-
@1903bjk 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz puanim 83,9 arkadasim siralamam da 1388
P42 de 83.8 ile ben de 1100 lerdeyim. Umarim p23 ve p42 puanlari yüksek olanlar cogunluktadir. Yoksa p23 biz çeko'cuların bir kadrosuna mâl olacak..
En cok hak edenin olsun insallah -
p42 sıralamam 1800lerde mülakata kalma şansım var mı acaba ?
-
.................
-
eyvallah hocam sağolun
-
P42 puanım 82 sıralama 1900 lerde , p23 ü görünce şaşırdım çeko çalışmadık tabi biz burdan çeko çalışmayan başarılı arkadaşların bu mesleği yapabilir gözüyle görüldüğünü mü düşünmeliyiz , p23 89 sıralama 250 başvurmalı mıyım mülakattada bölümüne göre soru geliyormuş @paretowilfredo asıl beklediğim vmy bddk mhuy ve guy idi.
-
@gulsen1 yok hocam maalesef:)) şans var tabi