9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimadde İhtimal var ancak biraz düşük görünüyor dostum.
-
@vmy 4 kat dostum. Şansın var ama net konuşmak zor açıkçası.
-
@Keymarsh hocam inşallah olur da, geçenkinde sizi elesilerse bu sefer nasıl olacak ? Allah yardımcınız olsun.
-
@2525 ne acı ki 4 yil okuduktan sonra kendi bolumumle alakali soru gelmesin diye dua ediyorum.sistem utansin tamam arkadasim tesekkur ederim o sayfayi inceliycem:) ders ve konu sinirlamasi yapilmis ama belli olmaz yine de..Vmy de bi arkadasa tevekkül nedir diye sormuslardi her seye hazrlikli olmak lazim
-
hayırlı olsun arkadaşlar sgk da olmasa sınav açan başka kurum yok denecek kadar az
-
herkese hayırlı olsun. 8. promosyandan elendik denemeye devam ediyoruz. P42 84.2 puan ve 1039 sıralama ile yerimizi alalım.
-
@paretowilfredo hocam benim p23 siralamam 2500 biliyorum bu ilanda sansim yok ama diger ilan da bu sene gelir mi yoksa araya cok zaman girer mi sence ?
-
Arkadaşlar slm çalışılacak iller ne zaman belli oluyor ve nasıl atanıyoruz illere
-
@paretowilfredo Dostum bu 5000 hedefi devam ediyor mu? Kurumda yaşanan son gelişmeler bu hedefi etkiledi mi?
-
@ordinal-fayda yani dostum, elendik diye denemeyelim mi hiç.. ki başka etkenlerde vardı.. şimdi onları burada tartışmak istemiyorum
-
@-Deficit-
8.Donemden selamlar : )
SGK uzmanlığı kazandınız diye hatırlıyorum -
@paretowilfredo öncelikle hayırlı haberin için saolasın. Şimdi bi sorum var p23 işi karıştırdı gibi benim p42 700 710 arası ama p23 çok düşük sizce girme şansım nedir
-
@gonzaloluca hocam p23 ve p42 herhangi birinde ilk 1000 de olanlar rahat girer bence can sıkmaya gerek yok
-
p42 -p23 puan türünden hangisi yüksekse onu kullanacaksın, diğerinin düşük olmasının bir etkisi yok
-
@paretowilfredo 1462 p42 banada bir yorum istiyorum kesin diyemez miyiz
-
@1903bjk de o ekstremler adamın aklını alır zaten
Şimdiden başarılar. Umarım bizim gibi il seeçimi, atama heyecanını da yaşarsınız. -
p42 puan türnde ilk 500 de olan arkadaslar puan sıralama yazabilir mi, p23 le karşılaştırmak için
-
@ockhamlı-william p42-86.93 sıralama 461,p23-90.65 sıralama 134
-
@reagan Kesin diyemem ama ihtimal ilk 1500 için yüksek dostum. P42 ile p23 te İlk 1200 de ortak kaç kişi olduğunu bilemeyeceğimiz için yapacağımız tahminler afaki olacaktır.
-
@gonzaloluca P23'ün düşük olması mühim değil dostum. Olan sıralaman gayet iyi. Çok çok çok büyük aksilikler seni liste dışına iter ancak.