9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Haberi göreli yaklaşık bir saat oldu tlf elimde kalakaldım P23 NEDİR ARKADAŞIM DALGA MI GEÇIYORLAR MİLLETLE ozaman dışışlerinede sgk puanıyla tarım Bakanlığına polislik puanıyla guy a da Fransızca ile alınsın nedir bu ya yazık hukuku iktisatı maliyeyi kenara koyup niye deli gibi sgk çalıştık ???
-
@MaxMin hocam bıyık serbest sıkıntı yok
-
Bekleyen arkadaslara hayırlı olsun.. daha mesleğe baslamadan üstad olduk 8. Promosyon olarak
-
@poli p23 sıralamanız nedir
-
İlan geldi, buralar şenlendi ne güzel oldu.
Bol ilanlı bir sene olsun inşallah bu keyfi sene boyunca tadalım hep birlikte dostlar. -
@poli teşekkür ederim hocam
-
@paretowilfredo p23 olması sizce sorunlu değil mi hocam
-
p42 2700 e gelmez heralde :dagger:
-
Birisi P23 için ŞAKA DESİN! !!
-
Sgk nin sitesine ne oldu yahu
-
@ockhamlı-william kardesm benm arkadsın 42 sırlamsı 900 civarı puan 84.5 benm de 23 sıralamam 900 civarı benim p23 puanım 85.23. Puan baz alınacaktır, bddk da 2 puan istendiğinde puan baz alınmıştı.
-
@mezamorto Dostum kurumun takdiri... Bence de çok olumlu değil durum ama bu dengeli puanlar tablosunda belirttiğim puanların kurumlarca seçilebileceğini düşünüyordum. Ancak asli beklentim Maliye Bakanlığı nezdindeydi.
-
@paretowilfredo hocam benim P23 84.06 sıralama 1353 sizce gelir mi inşallah
-
@Mimar İlan metnini bizden alıp yayanlar kendisinin bilgisi gibi yayarken ilan metni içindeki sgk.gov.tr linkine yüklenme oldu. Çünkü zannediyorum facebook ön izlemesi o link üzerinden SGK Anasayfasına yönlendiriyor. Herkes ilanı orada görmeyi bekleyerek yüklenince çökmüştür
-
@davetsiz hocam p23 puanım 90,06 P42 puanın ise sadece 9 çeko neti ile 83,13.
Çeko yapan sayısı az olduğu için zaten +15 çeko yapanın puanı uçmustur. Tahmin olarak 83,13 den yüksek kapatmayacaktir.Sonuç olarak +15 çeko yapıp mülakata kalamayan çekocu olmayacaktır.
-
arkadaşlar ösym sgkyı arayıp nasıl bir puan türü istersiniz diye sormuyor, kendi kafasına göre dersleri belli bir kategoriye sokup bu yeni puan türlerini oluşturmuş. en baştada söylemiştim sgknın muhasebe-işletme olmayan sadece çeko ağırlıklı bir puan türünden alım yapması zor diye
-
Pareto kardeş haber verdiğin için çok teşekkürler iyi ki varsın , mhuy içinde inşallah güzel haberler alırsın dört gözle bekliyorum bu ilanı..
-
@yılmazadam İnşallah güzel kardeşim. Allah yardımcın olsun.
-
@Keymarsh hocam deneyin tabi. Ne bileyim normal geçmişse süreç, ilkinde almadılarsa ikincisinde almaları için değişen bişeylerin olması gerekir diye düşündüm. Şansınız bol olsun
-
P23 ün olması uygun degil tamam ama siz de zamaninda işletme yapsaydıniz madem arkadaşlar