9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
P 23 87.04 sıra 542
P 43 93.02 sıra 45
Fikir edinmeniz için paylaştım siralamanizdan -1 yapabilirsiniz.. -
@paretowilfredo hocam aslinda merak ettigim şu; p 42 si 83 olan kisinin siralamasiyla p 23 83 olan kisinin siralamasi cok farkli , hangisine bakilacak
-
@byn-kyns puana bakılacak yüksek olan puan ile başvurun
-
@mehmedoglu tamamdir hocam teşekkür ederim
-
@byn-kyns Puana bakılacak dostum yine. Puanla sıralanacaksınız çünkü. P42 ve P23 Karma olarak sıralanacak.
P42 100
p23 100
P42 99.99
P23 99.99 vs vs. şeklinde örneğin. -
@byn-kyns rica ederim
-
p23 puanına bakıldığında daha fazla kişi yüksek puanlar yapmış. Bu durum taban puanını geçen seneye göre 1 2 puan artırabilir. Ben de p23 ten daha yüksek yaptım ama kurumun bu puanı da seçmesi bana çok adil gelmedi açıkçası
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
SGK mevzuatından çok soru geliyor mu bilgisi olan var mı
-
merhaba. hayırlı olsun diyelim. herkesin gönlüne göre olur inşallah!! benim de p23 2900 de zor gözüküyor herhalde..
-
@ridvan Dostum malesef düşük ihtimal.
-
@galaksy Dostum sorulabilir ancak çok sorulacağı kanaatinde değilim. Konular içinde Hukuk 6.Madde olarak İş ve SG Hukuku belirtilmiş.
Ek olarak şunlara dikkat etmek faydalı olabilir;
Medeni Hukuk'ta Muvazaa Konusu,
Anayasa'da 60 ve 61. Maddeler.
Mevzuatta da bazı tanımlamalara göz atmak faydalı olacaktır.
Asgari İşçilik gibi
Sigortalılık Statüleri gibi.
Kısa Vadeli ve Uzun Vadeli Sigorta Kolları gibi.Ayrıca tabi listede belirtilmese de gireceğiniz mesleğin yönetmeliğine bir göz atın. Ne iş yapacaksınız? diye sorulduğunda yanıt verebilmeniz mesleğe olan alakanızı gösterecek ve + puan olarak size dönecektir.
-
@paretowilfredo üstad istatistikde ne olur puan kaça düşer. Ayrıca İstatistikçi arkadaşlarda sıralamaları puanları paylaşırlarsa seviniriz
-
@Nolmuyor Aynen dostum puan sıralama skalasını görmeden bir şey diyemem. Ama ilk 500'ün şansı haliyle yüksek olacaktır. Fire daha az olur İstatistik'te çünkü size hitap eden çok az alım var. O nedenle fazla esneme olmaz sanıyorum.
-
@Antimülakat p23 82.00495 - 2359
-
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@galaksy Dostum sorulabilir ancak çok sorulacağı kanaatinde değilim. Konular içinde Hukuk 6.Madde olarak İş ve SG Hukuku belirtilmiş.
Ek olarak şunlara dikkat etmek faydalı olabilir;
Medeni Hukuk'ta Muvazaa Konusu,
Anayasa'da 60 ve 61. Maddeler.
Mevzuatta da bazı tanımlamalara göz atmak faydalı olacaktır.
Asgari İşçilik gibi
Sigortalılık Statüleri gibi.
Kısa Vadeli ve Uzun Vadeli Sigorta Kolları gibi.Ayrıca tabi listede belirtilmese de gireceğiniz mesleğin yönetmeliğine bir göz atın. Ne iş yapacaksınız? diye sorulduğunda yanıt verebilmeniz mesleğe olan alakanızı gösterecek ve + puan olarak size dönecektir.
Hocam Şimdi baktım Tüyo mülakatta baya soru var SGK hukuku İş Hukuku vs yeterli olur mu acaba
-
@galaksy İlgili sorular yeterli olur herhalde dostum. Kitabı incelemedim açıkçası. Ancak bahsettiğim belli başlı çerçeve konulara değiniliyorsa yeterli olacaktır.
-
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@galaksy İlgili sorular yeterli olur herhalde dostum. Kitabı incelemedim açıkçası. Ancak bahsettiğim belli başlı çerçeve konulara değiniliyorsa yeterli olacaktır.
Anladım hocam teşekkürler.. Bu sefer olacak inşallah
-
@hayalimsgk p42 degil mi alinacak olan
-
@Manifalitikoos tam bilmiyorum hocam da oyleyse ordan da -1 yapabilirsiniz