9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@karşılıkgideri Evet dostum. Müalakatı geçerseniz il tercihi aşamasına geleceksiniz. Eğer iller arasında Bursa yok ise tercih yapmayabilirsiniz. Bu sizi zora sokmaz. Zaten yedekler var. Yedekler için 1 kişilik yer açılmış olur.
-
@paretowilfredo çok teşekkürler
-
@davetsiz kardeşim seni anlıyorum inan hak da veriyorum sana.. kurumlar bence bölüm bazlı alım yapmalı. Bir iktisatçının hukukta iyi olması beklenmemeli ya da bir kamucunun iktisadı iyi yapması gibi.
Örnek veriyorum; 300 iibfli mi alınacak, bunu bölümlere bölsün. 50 iktisat 50 maliye 50 çeko vs vs herkesi de kendi bölümü ile alakalı puanlarla çağırsın... tüm kurumlar bence böyle yapmalı ama işte işin biraz kolayına kaçıyorlar gibi geliyor bana
-
Geçen seneki alımda 1800-1900 arası sıralama ile kapatmış evet ama geçen seneki 400'lük alımın hepsi iibf içindi arkadaşlar.Şimdi ise sadece 300'ü iibf için.Ben sıralama bazında 1500 üstünün çok zor olduğunu düşünüyorum.
-
@mülkiyeli.1 geçen senede aynıydı.
-
- promosyon 400 iibf...8.promosyon 300 iibf ile 82,19 puan 1852 sıralama ile kapattı diye biliyorum ben..yanlış mıyım?
-
arkadaşlar merhaba,p42 de puanım 81,67.Bu yıl ilk kez girdim kpss'ye pek bilmiyorum o yüzden,sizce çağrılma ihtimalim var mı?
-
@faik1928 açıkçası promosyon bazında pek bir bilgiye sahip değilim.2016 Haziran alımında 400 kişinin 400'ü de iibf istiyordu.Aralık ayında ise 400 kişinin 300'ü iibf diyordu.Haziran ayında 81.99 ile kapattı,Aralık ayında ise 78 küsür ile kapattı diye biliyorum.
-
@Antimülakat 89,61388 - 214
-
Bu başlığın daha erken neşelenmesi için çok çaba sarfettik ama başaramadık, kısmet bugüneymiş.
Allah yardımcınız olsun dostlar 8.promosyon başlığı gibi aranızda kardeşlik bağı kurmanız dileğiyle -
P23 83,1---84 arası puanı olan arkadaşlar başarı sıralarınızı yazabilir misiniz
-
@mülkiyeli.1 o zaman hadi bir tahminde bulun kaçla kapatır ki acaba
-
@mülkiyeli.1 kardeşim geçen sene 2015 puanı olanlar da vardı bu sene sadece 2017 puanı geçerli bunu da dikkate alın
-
Sıralama bazında p23 3000 e düşsün yeter:)
-
@mülkiyeli.1 yalnız şunu unutuyorsun dostum. geçen seneki alımda 400 aldılar ama önceki yıl sınava girenlerde vardı. bu sene 300 alım var ama önceki yıl girenler yok.
-
@paretowilfredo hocam p23 83,94 1407 şansımız ne derece sizce
-
@samuelson Sınırlardasın bence dostum. Olma ihtimali var epeyce. Ancak net bir şey diyemiyorum.
-
@paretowilfredo çok hızlısınız hocam,teşekkürler...
-
p23: 82.46 sıralama 2082. gelmez mi arkadaşlar. geçen sene 2015 girenler olduğu halde nasıl 81-79 la kapattı. evet biliyorum 400 alım oldu ama ne bileyim gelmez mi? umut fakirin ekmeği.
-
@ShankS a kadronun kitabı cok guzel bırde çalışma sorunları çözümlü sorular kitabını alırsan olayı bitirirsin.