9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hahamas 8. Promosyon 300(iibf)+100(istatistikdi),
82.19 la 1857 sıralama ile kapadı ayrıca tek puan türü vardı busene 2 puan türü olması puanı yükseltecektir. -
@paretowilfredo hocam bnm sormak istediğim ve bence bir çok kişinin de merak ettiği süreç içinde çakışmaları itibari ile guy ile SGK denetmenliğinin karşılaşma durumu. Kısa bir özetle hangi meslek daha tercih edilebilir duruyor ? Artılarıyla eksileriyle , gelecek vaadleriyle daha alımlı duran hangisidir sizce.
-
@ksavdliybncıkymk guy kpss a kadrodan girebileceğin en düşük prestijli meslektir hocam. sorunun cevabını verdiğimi düşünüyorum.
-
@ksavdliybncıkymk dostum bn sana yazayım şuan sonuçlanan hiç bi ilan olmadığı için başvuruda fazla oynama olmayacak gibi yani 2000lere sıra gelmesi zor sgk denetmenliğinde.Karşılaştırma olarak şöyle söyleyim maaş aynı hatta guy 100 lira daha fazlaymış.İkisindede rotasyon yok.Sgkda atanacağın yer belli değil.Guyda adaylar yerlerini seçtiler.İş tatmini olarak sgk denetmenliği guya göre önde.
-
@Pozitif anladım hocam sağolun. 2 puan türü gerçekten kötü oldu. bakalım ne olacak.
-
P23 olayı çok saçma olmuş. Çeko yapmanın hiçbir hükmü kalmamış neredeyse.SGK TEFTİŞte böyle isteyecektir puanlamayı. Bari İŞmüfettişliği sadece çekolu puandan alsada adaletsizlik olmasa. Yanlış anlamayın benim çekom iyi diye söylemiyorum diğer puanlarımda iyi ama normali p42-43 olmasıydı.
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi-meslek-tanitimi
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy
@ksavdliybncıkymk Dostum ikisini de oku, öyle karar verebilirsin. Üzerine de konuşuruz.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
@hahamas o yüzden mi guy duy mhuy sgk denetmenlik aynı maaşı alıyo.Her şey maaş değil diyeceksin öyleyse mhuy niye merkez uzmanla aynı maaşı almıyo.Öyle guyu en kötü meslek falan göstermek aylarfır mülakat bekleyen bizler için etik olmuyo.Guy sözlü sınavla bile alım yapmıyo.Bu sene gördük kaçla kapattığını.Şimdi çeko bilmeyen adam sgk denetmeni olcak hemde sözlüyle alım yapıyo.Soruyolar mülakatta neye çalışalım?
-
@zenginmemur valla ben her haltı ben bilirim diyenlerden değilim. kızdırdıysam özür dilerim fakat dairelerde gördüğüm guyların hepsi (bursa çevresinde) müfettişlik vs. vs. kazanmak için iş yerinde ders çalışıyorlar. iş yerindeki kimsede onlara bir şey demiyor. pekte bir şey yapmıyorlar. diğer sgk denetmenleri, mhuy, duy vs. bunlar ne alemde bilmiyorum. ben guylarda bu tabloyu gördüğüm için böyle söyledim.
-
Pareto hocamın attığı linkleride inceledim bazı araştırmalar yaptım ve SGK denetmenliğinde karar kıldım . Özellikle denetmenlerin ileride müfettiş olma fırsatı olacak gbi . Tabi şükür olsun ki 3 ay önce ilan gelmeyecek dye stresten bardak yiyen genç olarak Show ana habere çıkacak kıvamdayken şimdi bu mukayeseyi yapıyor olabilmek .
-
iki puan türünde ortak kaç kişi vardır tahminen.
-
Arkadaşlar size bir konuda bilgi vereyim. Şu anda Guy olarak görev yapıyorum. Gerçekten a grubu kadro olması tamamen şeklen geçerli. Uygulamada vhki , arşiv memurunun yaptığı işleri yapıyoruz. Ne yazıkki gerçek bu. Üstelik şuna da değineceğim. Aynı promosyonda olduğum guy arkadaşlarımdan "belli bir düzeyde puan alabilenlerin tümü" sgk denetmenliğe başvuruyor. Son alımda geçenler zaten olmuştu. Geçemeyenler şansını zorlamaya devam ediyor. Yani guy olan sgk denetmenliğe başvurmaz gibi bir düşünce yanlış. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@hahamas bnde sgk denetmenlikten kaçmaya çalışan çok kişi biliyorum.Hatta geçen alımda sgk uzmanlıpına geçtiler.Bak yine yazıyorum guy duy sgk denetmenlik bunlar özlük olarak biri birinden üstün değildir.Sana sorarım spor kültür uzmanı ne iş yapar gelir uzmanları bu kadrolar için niye uğraşıyo sırf bu kadar çalışıyolaf ama maaşları bunlardan 1000 tl az.Adam sgk denetmenliğini bırakıp niye sgk uzmanlığına geçiyo çünkü maaş artışı oluyo.Bn bu geçişleri böyle okuyorum.Sgk denetmenlik iş tatmini olduğundan biraz daha önde.Ama düşünsene gelir uzmanıma inceleme yetkisi verilirse o zman ne olcak?
-
Merhaba herkese ben gündüz ilanı görünce bayagı sevindim ama burayı biraz okuyunca düşüneye sevk etti benim p23 puanım 83.7 sıralama 1488 p42 puanım 83.4 sıralama 1339 yüzde kaç ihtimal ona göre kendi evime dönüp ders çalışmaya başlayacağım şu an memleketteyim çalışmaya başlamak için 11 ağustosu beklemek geç gibi geldi. fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.
-
P23 puanı 85 üstü olanlar p 42 puanlarını yazabilir mi yani iki puan türünü yazarsanız çok yardımcı olursunuz
-
@Pozitif sağ olasın
-
@paretowilfredo selamunaleykum hocam
Oncelikle Allah sizden razi olsun
Herkese cok yardimci oluyorsunuz, okuyorum burdan
Ben size dua ediyorum, her cevaplanmis soruyu gordugumde...
Benim sorum da su sekilde, sizce istatistik puan türünde 8. Promosyon da da oldugu gibi taban puana kadar duser mi mulakata cagiralacak adaylarin puani?
Benim 2016 puanim yuksekti fakat yedekteyim
2017 puanim ise sinirda nerdeyse
Ne dusunuyorsunuz bu konuda? -
@tuba olaylar çok karışık açıkçası puan hesabı yapınca ayrı teori çıkıyo sıralamaya ayrı ama kesinlikle ihtimaliniz yüksek bence çalışmayayım mı düşüncesine girmeyin ama şöyle de bir durum var konular verilmiş yukarda zaten de mülakat garip bir durum ne çok çalışsanız fayda etmyebilir ne de çalışılmasa olmaz genelde benzer şeyleri sordular geçen sefer aynı bölümden insanlara kimine detay sordular kimine sormadılar geçen sefer sgk mevzuatı ve genel konularla ilgili notlar çıkmıştı almıştık yani çalışmaya başlama tarihinizden öte doğru şeylere bakmak ve şans diyorum bence Allah kolaylık versin şimdiden
-
@hks999 bir istatistikçi olarak düşmüyeceğine inanıyorum kardeşim 70 olması moral bozmak degıl amacım sadece fıkrımı soyluyorum kapatagı puan max 74 olur hatta 74.5 felan yani