9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Basvurcam mecbur puan yüksek diye yine eleyebilirler ama napalım bu onların ayıbı 92.8 sıralama 42
P23 de 86.60 sıralama 630
Cekodan ve diger puan türlerinden yüksek yapanların çoğu zaten P23 de yüksektir puan sıralamasına göre olacağı için 83 84 gibi kapatır -
hayırlı olsun arkadaşlar. yazmayacaktım ancak haber fake ti şuydu buydu bu tür sözlere itibar etmiyorum. adam bilgi dedi ilanı koydu buraya. dahası var mı?
malumlarda da bir malum kendi haberi gibi prim kasıyor o da ayrı bir komedi bari kaynak göster dimi. facete bu tür troll muhabbetlerin kaynağıda aynı kişi olabilir. o yüzden itibar etmeyin. ilgiyi kendilerine çekmeye çalışıyolar sadece. -
@tuba kritikmiş sizin durum ama sürecte yeniyseniz ve diğer puanlar da iyiyse gec olmadan calısın derim. Mülakat için ise spesifik calısmaya girmeyin havuz sorulara hazırlıklı olun yeter. BIST mülakatı falan değil bu tipik A grubu hayırlı eylesin
-
P23 puanım 83.51 sıralama 1583 gelir mi sizce arkadaşlar
-
@Antimülakat KPSSP23 94,01688 sıralama 27
-
böyle birşey olamaz geçen sene çeko yapmadık ilanı 1 puan ile kaçırdık tek ilan geldi bu sene çeko yaptık p42 de 1400 sıralamadayım 83 puanla p23 dahil edileceği için 83 puanımla önümde var p23 de 1800 kişi.. hadi 300 kişi kazandı geçen seneden diyelim e diğer 300 kişi nasıl eleyip mülakata kalacam hayret bişey ya hep bizi mi bulur
-
Kaç gibi kapatır , tahmini olan?
-
Fotoğraf için sakallı fotoğrafım sizce uygun mudur nasıl olmalı fotoğraf
-
@GAG Sakallı dikkat çekebilir hoş olmaz, arkanıza yansıtılıyor başvuru formunuz. Ne kadar ciddiye aldığınızın da ipucu olabilir bazen böyle şeyler.
-
Arkadaşlar SGK için önerebileceğiniz çalışma kaynağı var mı ? PDF olur kitap olur . Sizce nerelerden çalışmalıyız ? (Next Level Kariyerin SGK kitabı varmış ama bulamadım netten)
-
@bulutsuzgünler Ben 83 küsürlerde kapatacağını tahmin ediyorum.
-
@paretowilfredo hocam nasıl 75 altını görür. Benim 81,5 puan var, bana gelmez diye düşünüyoduk:) ama her şey olabilir tabi
-
@ordinal-fayda istatistik için demiştir onu
-
@emreoguz gelmez
-
@ordinal-fayda istatistik için geçerli o kardeşim.
-
@ordinal-fayda Aynen dostum @hks999 İstatistik için sordu onu yanıtladım.
-
@demmahum haklısın dostum. Ancak işletme için de farklı bir durum söz konusu değil.
-
@Antimülakat p23 puanim 85.20 siralama 970
-
@Manolya p42 83,89 sınırdayim sanırım..
-
@bulutsuzgünler Bence büyük ihtimalle olur sizin.