9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Nolmuyor
Bende taban puana kadar dusmeyecegini öngörüyorum fakat bir umit...
Bakalim @paretowilfredo hocamız ne diyecek dort gozle bekliyorum. Umit bizim ekmegimiz sonucta -
@Lex-fori Haklısınız arkadaşlar.Beklenti içine girerken bunu da göz önünde bulunduralım diye düşüncelerimi dile getirdim sadece.
-
@davetsiz çalışma ekonomisi, SGK, iş kanunu çözdük denetmen oluruz belki diye hiç bir işe yaramadı.çeko olmayan puan türünden sgknin alım yapması mantıksız.twit atalım ilanı duzeltsinler ne alaka yaa hakkımızı arayalım.bu şekilde devam ederse çekolu puanlardan kimse bi fayda beklemesin diğer ilanlarda da.
-
O değilde benim anlamadığım bir husus var dostlar bu son alımda 300 ıbff lıye 2015 ve 2016 puanlarıyla başvurularda 82.19 la kapattı deniyor yanı 2015 kpss ye gırmeyıp 2016 kpss ye girip mülakata kalan bır kesım var oysa bu yıl SADECE 2017 kpss ile aynı sayıda alım var vede 2 puan turu belirlenmiş ki o puan turlerınde ılk 2000 de olanların çoğunun aynı kısıler olduğunu düşünüyorum son olarakta puanlar geçen yıla göre düşüşk gelmedimi ben mi yanlış biliyorum hepsını topladığımızda gecen alımdan nasıl daha yüksek puanla kaaptması beklentısı var forumda onu anlayaamadım ??
-
@bengidönüş Tahmin yapıp insanları beklentiye sokmak istemiyorum açıkçası.Bu süreçte beklemek en doğrusu bence.
-
@hks999 Tabana kadar düşmez bence dostum. Ancak 75 altını görür gibi. Çünkü evvelinde hep taban puanı zorladı alımlar. 75 barajına çok kişi takıldı ve boşluk kaldı. Bu kez bir nebze altına inebilir ama taban puana ulaşmaz bence. Yine de bekleyip görmek lazım.
Estağfurullah dostum ayrıca. Ben de hepiniz için dua ediyorum. Güzel günler görelim hep birlikte diye. Allah yardımcınız olsun hepinizin.
-
P23ün kabul edilmesi çeko yerine muhasebe çözen işletmecilere yaradı. Bu mu adalet ?eminim p23te ilk 1500de olup çeko cözmeyenler bu puanla SGK denetmenlik mülakatına girebileceğini hayal bile etmemiştir bu ilana kadar...
-
@heredotolga 2 puan türü var ve içerikler farklı
-
İnşallah mufettişlik sınavında da p23 kullanılır,bu bir işaret bence orda da olabilir p23 hadi hayırlısı
-
@ozgur85 Kardeşim o işi unut ilan geldi mi bariz bir hata olmadığı sürece değiştirmezler yakın zamanda muhasebe standartlarına p3 den alım yapıldı itiraz edildi ama bir şey değiştirilmedi ancak itiraz edilirse bundan sonraki ilanlarda değişiklik olabilir. Bence sgk gayet mantıklı ve tutarlı davranmış daha önceki puan türünde çeko ağırlıklı değildi ve şimdide olacak diye bir şart yok.
Sorunun Ösym den kaynaklanıyor kurumlardan fikir almadan puan türlerini belirledi insanlarda kurumların alımda kullanacağı puan türünü ağırlıklı olarak kendisine yakın tek türden yapacağını düşündü. Ancak kurum daha önceki puan türünde bulunan dersleri içeren 2 puan türünü seçti yani değişen pek bir şey olmadı. Şimdi kalkıp sırf çekonun olduğu p39 veya p40 istese eski puan türünden çok uzak olduğu için daha çok itiraz gelecekti. Ayrıca diğer dersleri ortalama bir şey yapıp çekodan da 20 net civarı yapılsa rahatlıkla p42 den mülakata girilir ben çekocu olmama rağmen iki puan türünden de rahatlıkla girebiliyorum hatta p42 daha yüksek. Bence siz sıralamaya bakıp korktunuz ama gönlünüzü ferah tutun mülakatlar geç açıklandı ve 2017 kpss ye giripte atanan çok kişi oldu 2 puan türü bile olsa sıralamada aşağı doğru çok kayma olacaktır. -
@black puan türleri değiştiğinden beri bu forumda SGK için p42-43 dışında bir puan türü telefuz edilmedi arkadaşım, kimse böyle bir puan türünü beklemiyordu. İnan p23 olacağını bilsem çekoya ayırdığım vakti diğer derslere ayırırdım. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
-
@ozgur85 ösym nin yaptığı değişiklikten kaynaklı p42 p43 beklentisi oldu ama sgk nın ihtiyaç duyduğu karmada bir puan türü maalesef yoktu daha önce forumda da tartışıldı en yakın olarak p42-43 görüldü ancak bunlarda da muhasebe eksikti. Aslında en güzeli kurumlar hangi türden alım yapacağını kpss öncesi açıklamasıydı zaten bu değişiklik uzun süredir biliniyordu hiç değilse ona göre hareket ederdik ama düşünen kim bunu sadece sayıştay yaptı.
-
Hocam kimisine göre mantıklı kimisine göre mantıksız bu p23 meselesi. Bence de çekolu puan türlerinden alım yapılmalı idi. Ancak bu durum örneğin GUY'a da maliyeli puan türünden alım yapılmasının önünü açar, açmalı. Bu sorunların çözümü üniversitelerdeki kapsamlı bir ders içeriği değişimiyle ve kpss puan türlerinin bölümlere iliştirilmesiyle mümkündür. Zira ben de çeko mezunuyum. Ama iş ve sosyal güvenlik hukukundan fazla işletme dersim vardı. Hal böyle olunca kardeşim neden işletme ağırlıklı puandan da alınmıyor deme hakkım doğuyor. Aslında bu İİBF bölümlerinin alayını tek çatı altında toplayacaksın. Derslerin alayını vereceksin. Mezun olan da babalar gibi mezun olacak. Sonra yok efendim p500 p1000 p180 uğraşmayacak konuşmayacak. Yani demem o ki her fırsatta söylediğim gibi arızalı bir durum, adaletsiz bir durum varsa en başlardan itibaren var.
-
@Antimülakat puan 91.74 sıralama 84
-
facede bu ilan eylülde gelecek diyen var
-
Arkadaslar 8. Promosyon da p111 den mulakata cagirilan son kisinin puan siralamasi kactir acaba ongoren veya tam olarak bilen var mi?
-
@hayde35 bende gördüm sabaha kalmaz kaldırır paylaşımı zaten. Troll oldugu belli.
-
@siyahbeyaz işletme ve muhasebe çalişmak için harcadığı toplam zamanın 10 da 1 ini çeko için ayiran bir kişi, 40-50 sayfalık bir not ile çekodan 20+ neti çok rahat bir şekilde yapar, isterseniz şu çeko muhabbetini bırakın artık hocam, sınavda 20 çeko neti yapmak kişiyi çeko uzmanı yapmaz
-
@mülkiyeli.1 sıralama olarak 1500 şansı var ama hangi puana göre iki puan türü olması sıkıntı p23 puanları genelde daha yüksek.
-
Guy alımı tamamlansaydı bu ilan daha tatlı olurdu...