9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Şükürler olsun ki muz orta yapıldı.
-
@Antimülakat
p23; 85.23 sıralama 963 -
@FameFabre evet hocam sgk uzman yardımcılığı
Arkadaşlar tüyo mülakat kitabındaki iş hukuku kısmı çok az, yeterli olmayacaktır. Geçen mülakat için https://yadi.sk/i/EmEBRmm83Bcb8h buradaki dosyanın çıktısını almıştım, akfonda satılıyordu. Bazı bilgilerin güncellenmesi gerek fakat benim için çok yeterli olmuştu, sizlere de faydası olabilir. Özellikle sgk denetmenliğe yönelik soru cevaplar da var.
Linki 8.pro sayfasından aldım, link sahibi hakkını helal edersin umarım -
P23 83.8 puan siralama 1400
P42 83.8 puan siralama 1100
Isyanimiz buna arkadaşlar..biz ceko'culari kendi kurumumuz mağdur etmiştir..size bir şey demiyoruz emeginize saygimiz var herkesin..sizler yol arkadaşımızsınız ama birakin da sgk ya iki çift laf edelim açık seçik bize darbeyi vurdu çünkü..25net ile belki disarida kalacagiz yazik yahu -
Arkadaşlar iibf ekonometri mezunuyum p13 puanım yüksek sıralamam 133 diğer puan türleri düşük istatistik mezunu olmadığım için başvuramayacak mıyım? Bilgisi olan var mı?
-
@ekonometrix kardeşim iibf oldugu için p23-p42 den başvurabilirsin.
-
@Wolf_ yapma be yokmudur bi yolu yani ne bilim çoğu istatistikçiyi geride bırakmışım bana torpil geçsinler demiyorum ama bölümüm gereği onlar kadar istatistik gördüm ama bi iktisatçı kadar iktisat görmedim kamu çeko desen hiç görmedim gel gör ki tercih yapamıcaz mı?
-
@ekonometrix evet haklısn ama işte fakülte olarak iibf geçtiği için p42 ve p23 den başvurabilirsin.
-
@Wolf_ Eyvallah
-
@davetsiz Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bu ilan açıklamaya muhtaç. Çeko olmadan neden denetmen alınır. Puan türlerinin yenilenmesinin amacı neydi.
-
@davetsiz kardeşim benim puanımda 83,9 Çeko çalıştık o kadar bu bize haksızlık ama p23 yüksek olanlar anlamıyor küsüratlarla sınava giremicez belki de ama anlamıyorlar işlerine öyle geliyor çünkü. Bu haksızlık değilde nedir. 84 85 kapatacak görünen o ki
-
P23:77,63/6188
P42:82,58/1713 hakkımızda hayırlısı olsun. -
@hayalimsgk 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Bekleyen arkadaslara hayırlı olsun.. daha mesleğe baslamadan üstad olduk 8. Promosyon olarak
8.Donem sayfasında az mı sayfa tükettik .
Darısı yeni gelecek Arkadaşların başına diyelim.
Bu arada göreve başlamadan Üstad olduk dediğin gibi : ))️️ -
çekocu değilim ama gerçekten çok anlamsız şu puan türü olayı dere geçerken at değişilmez demişler bu beklenmedik şeyler hepimizi madur ediyor
-
P 23 84,42 ne kadar şansım var sizce başlayayım mı çalışmaya ve bir de kitap tavsiye eder misiniz
-
Arkadaşlar merhaba lütfen biri sorumu cevaplayabilirmi? Hangi iller olduğu mülakat sonrası mı belli oluyor. Örnek olarak mülakatı kazanıp atandığımız ili beğenmesek ama sonrasında guy mülakatına girsek bir sıkıntı olurmu? Teşekkürler
-
@FameFabre Hocam sınav için kitap tavsiye edermisin sgk iş kanunu falan hiç çalışmışlığım yok daha önce
-
@karşılıkgideri Tercih yaptıktan sonra dönemezsiniz dostum. Memurluktan çekilmiş sayılır ve bir süre memur olamazsınız.
-
@karşılıkgideri önce başvurursunuz isim listesi açıklanır sonra mülakat sonra kabul edildikten sonra şehir listesi açıklanır mülakat puanına göre tercih yaparsınız
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam. O zaman mülakat sonrası şehir tercihi oluyor sanırım. Ben bursa dışına çıkamıyorum. Tercihlerde bursa varsa sadece onu yazarım yoksa hiç tercih yapmayabilirim. Bu şekilde memuriyet için sıkıntı olmaz doğrumudur? Çekilmiş sayılmam dimi? Teşekkürler