9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn Sen inşallah burasını ve daha iyi yerleri kazanacaksın kardeşim
-
@baumol inşallah rabbim emeklerimizi karşılığını verir hocam hepimiz iyi yerlere geliriz
-
Bu başlığı her gördüğümde içim sızlıyor, senelerce çabalayıp çeşitli kurumların mülakatlarından elenmiş arkadaşları gördükçe üzülüyorum. Allah emek vermiş herkesin emeklerini zayi etmesin demekten başka bir şey de gelmiyor elden. Umarım ihtiyacı olanların ve gerçekten emek vermiş olanların yüzünü güldürür hem sgk sonuçları hem de diğer eli kulağında olan mülakatlar.
-
@furkitofaso kimse kusura bakmasın şu 6 aydan sonra guyları düşünemem ben. İnşaAllah ben atanmasam bile işsiz olanlara öncelik verilmiş ve listeden çıkarılmışlardır. Onların kendilerine göre haklılık payları bizim haklılık payımızın çok altında kalıyor benim için üzgünüm.
-
@krtalprn sen nasıl bir kralsın ya :))
-
ve emin miyiz şimdi @furkitofaso başgan değil mi arada kaynamasın :))
-
@krtalprn kimseye selam bile veresim gelmiyor cunku selam verince direkt is guc soruluyor.evlilik soruluyor..yas coktan gecti zaten de.. ekmegimi kazanamadan,hakkimi alamadan gozum kapali gidecek
-
B grubuda bi memuriyet kapısı arkadaşlar kariyer meslek olana kadar deneyebilirsiniz referans yok mülakat yok burda birbirinizi linç etmeyin sakin olalım kim ne kadar hakka sahip bu hafta belli olacak gerisi boş tantana . Bırakın artık çalışanın hakkı değil , işsiz adam ise alınsın söylemini. Istihdam seferberliği diye liyakatsizlikten öte gitmez bu yaklaşım tekrar söylüyorum kariyer meslek grubu bi ise adaysınız puanı düşük ıssızler ne yapsın onların hiç şansı yok . Hayırlı dua edelim sonu hayırlı olsun
-
Bunca issiz aday varken 7 ay beklemisken issizlikten, utanctan evden disari cikmayip tum gununu evde kafayi yiyerek gecirmis bunca arkdas varken gudan denetmelige gecis lukstur.
Guydaki arkadas gelip de "ehehee bizim denetmenlige gecmemizi guy yedekleri de bekliyor, onlarda issiz eheh" demesin. Guy yedeklerin çogu denetmenlik mulakatina girdi, bu sonucu onlar da bekliyor. Gonlum ister ki kurum elesin fakat boyle bir sey yapacaklarini zerre sanmiyorum. Guy olarak calisandan ziyade guy yedeklerinde bekleyen bir arkadas kazansin cok daha iyidir. -
@birumut, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Herkes kendi ekmeğine yağ sürmenin derdinde. Kurum bu kadar uzatmışsa guy olarak atanın suçu nedir ? 7 aydır bu kurumu bekleyen benim gibi bir çok kişi var. 3 senedir bu yolu bekliyorum , umuyorum ki kurum hakkaniyete önem veriyordur. Görüyorum ki daha sonuçlar açıklanmadan dahi herkes kendini düşünür olmuş. Hakkı olan kazansın arkadaşlar hakkı.
Kurumun işsizlere öncelik vereceğini düşünmüyorum ama inşallah ben yanılırım.Burada ki insanların söylemesiyle kaybedecek değilsin bunu anlaman lazımdı bence çünkü 6 aydan fazladır insanlar bir taraflarını yırtıyor açıklansın diye ama duyan yok.Hakkı olan kazansın demişsin son guydan elenen birisi olarak vicdanen hakkınızla kazandığınızı düşünüyormusunuz da burada hak hukuk meselesini öne sürüyorsunuz?
-
@poisson o senin krallığın hocam
-
@mağdurum ben emeklerinin karşılığını bir gün alınacağını inandım hep öyle de inanmak istiyorum karıncanın duasını bile duyan rabbim bizim emeklerimizi dualarımızı hayli hayli duyar inşallah tez vakitte emeklerimizin karşılığını alırız hocam
-
@krtalprn sanki beni gözlemleyip kelimelere dökmüşsün hissi:)sonra vay be yalnız değilmişim serinliği:))ı-ıh kabul edemem kralsın:)))
-
@krtalprn insallah Allah burdaki arkadaslarimla atanip meslektas olmayi nasip eder.bana da dua edin
-
@mağdurum ederim hocam mutlaka
-
Bir Guy' un Denetmenlik için bu kadar sızlanması karaktersizliktir!
-
Herkes ne kadar da doluymuş guy lara karşi. Ben bile korktum valla guy degilim
-
@denetcii Onlardan çok var ne yazık ki bu ülkede
-
Arkadaşlar atama için açılan illerde belli bazı SGMlere mi giriliyor yoksa tüm sgmlere ilk atama yapılıyor mu ? Bileniniz var mı
-
Eğer söylenenler doğruysa en azından benim oluşturduğum listedekiler denetmenlik listesinden çıkarılmış ise bu bile güzel haber. Benim gönlümden guyların da çıkarılması var ama yapacaklarını sanmıyorum ayrıca guylar bence çok avantajlı önceden belirlediğiniz yerde en az 5 yıl çakılı kadro çalışıyorsunuz ama denetmenlikte nereye gideceğiniz belli olmadığı gibi yeterlilik sınavından sonra yani 3 yıl sonra tekrar yeriniz yani düzeniniz değişiyor. Ben guy mülakatına girdim keşke olsaydı denetmenlikle işim olmaz şimdiye kadar düzenimi kurardım.
Belki şuan guydaki bazı arkadaşlar işlerinden memnun olmadığı için tercih etmek istiyordur ama denetmenlikte daha beter olup olmayacağını bilemezsiniz tabi bilinmeyen her zaman daha çekici geliyor.