9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
Ben bundan 1 ay önce kuruma görüşmeye gittim guyların değil de üst kurul müfettişlerin kaymakamlık vs. Onların çıkarılacağını söylediler
-
Bir yerin müfettişligini kazanip hala başka müfettişlik pesinde olan mi dersin ust kurul kazanip ust kurullarda tur atan mi dersin guy olup da denetmen olmak icin yanip tutusanlar da şükür nedir bilmez misiniz kardeşim olana kadar aglayip sizlaniyorsunuz sonra da yasadiklarini unutup ordan oraya ac gibi saldiriyorsunuz burda bircok insan var bi yer olsa da biraksam duzenimi kursam diye Allahtan korkun bu ne kiymet bilmezlik açgozluluk
-
Arkadaslar maalesef sgk ya gecen guylarin yerine yedeklee atanmayacak . Cunku Sgk sonrasinda sorusturma ve il tercihi sonrasi feragat verilecegi icin guy yedeklerinin 1 yillik zamanasimi suresi dolmus olacak . Kisacasi su kadar kisir alimlarin oldugu surede o kadrolar bos kalacak. Su sizin nasil oralara geldiginizi unuttugunuz kadrolar . Eger siz elestirdiginiz gibi kendinizi dusunmuyorsaniz zaten sgk kazansaniz bile feragat verirsiniz
-
@kullanici SGK dan feragat ne zamana kadar mümkün olabiliyor Hocam ?
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir yerin müfettişligini kazanip hala başka müfettişlik pesinde olan mi dersin ust kurul kazanip ust kurullarda tur atan mi dersin guy olup da denetmen olmak icin yanip tutusanlar da şükür nedir bilmez misiniz kardeşim olana kadar aglayip sizlaniyorsunuz sonra da yasadiklarini unutup ordan oraya ac gibi saldiriyorsunuz burda bircok insan var bi yer olsa da biraksam duzenimi kursam diye Allahtan korkun bu ne kiymet bilmezlik açgozluluk
-
@22121121 yani Bir insan SGK dan en son ne zamana kadar feragat edebilir ve yerine yedek çağırılır ? En iyi ihtimal yedek olurum diye düşünüyorum da o yüzden soruyorum
-
@brzezinski ağzına sağlık
-
Guy değilim ama adamlara fazla da yüklenmemek lazım. Sonuçta süreci uzatan kurum SGK. Onların süreç hızlı bir şekilde ilerledi. Eğer ben GUY ya da SGK denetmeni olsam, sadece hakimlik, kaymakamlık, teftiş gibi yerleri zorlardım. Tabi ki adamların hayali SGK da olabilir, bir şey diyemem.
Şu başkan ile bakan hanım istişarelerini biraz da bizim mevzu üzerine yapsaydı, süreç bu kadar uzamazdı. -
@brzezinski Ağzına sağlık hocam benim bir işim yok 3 yıldır emek veriyorum ve geleceğimi göremiyorum yok böyle bir çaresizlik uzak değil geçen hafta ne umutlarla gitmiş olduğum bir müfettişlik mülakatında başka yerin müfettişliğini kazanmış bir arkadaş gördüm hakkıdır tabi ki de pes be arkadaş yazıklar olsun bu insanoğlunun nefsi hiç mi doymaz
-
@coopdefood valla ben de nereye gitsem iyi bi işi olan çok insan görüyorum. Yazik hakkaten, şükür diye bi şey yok hep bi doymazlik var . Artik şımarıklığa kaçiyo bunlar
-
@coopdefood Doysa hiç savaş çıkmazdı.
-
bir de torpili saglam olup her yerin mulakatini kazanan da oluyor.haksizlik
-
sırf şurada yazılanlara cevap yazmak için hesap açtım. guy’um ve iyi bir kpss puanı almışım kadro açılmış işimden memnun olmadım ve değiştirmek istiyorum. herkesle aynı şartlarda mülakata giriyorum kurum beni yetkin görürse beni işe alır seni görürse seni.
arkadaşlar burası aşevi değil. mülakata girme hakkı verildiyse girersin hak edersen işi alırsın. ağlaşmanın anlamı yok liyakat diye bir şey var. Ayrıca kimsenin işsizliği, derdi bir başkasını ilgilendirmez kimse bir başkası için planlarından, doğru düşündüklerinden feragat etmek zorunda değil.
-
@heleloy paşaya bak sen ozguvene bak
-
@heleloy kamu hizmeti verdiğini zannediyorsun ve bireysel faydanı düşünüyorsun. Sana başka bir laf etmeye gerek yok.
-
@heleloy düşüncenize saygı duyuyorum da üslubunuza duymam mümkün değil. Ağlaşmayın,aşevi değil falan ne kadar çirkince bi ifade şekli
-
@heleloy aynen katılıyorum kardeşim burda arkadaşlar bu uzun bekleyiş sonrasında normal olarak duygusal bir tepki veriyorlar onlarda kendine göre haklı tabi ama bazı gerçekler var dediğin gibi. Bana göre de liyatatı belirleyen şey işsiz geçirilen süre değildir. Ben sgk için özellikle çeko çalışmışım 90 puan almışım mülakat sorularının hepsini cevaplamışım ve bu süreçte guy erken açıklandığı için mecburen ona başlamak durumunda kaldım ama en başından itibaren sgk yı istedim ne yapayım şimdi sgk hayalimden mi vazgeçeyim yani
-
-
@gmzgmz üstte yazılan ifadeleri görmediniz galiba. karaktersiz falan denilmiş. ben ağlam, aşevi demişim ne ki.