9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@htist İnşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz sevdiklerimize
-
@htist duyumları farklı zamanda mi aldin yoksa biri bu hafta olmaz ise önümüzdeki hafta kesin mi dedi orayı anlayamadım?
-
@mk5561 iki farklı kişide aynı cümleyi kurdu hocam . Kişiler farklı ama söylenen şey aynı . Haberide dün aldım ama söylesem mi söylemesem mi bilemedim bugün yaZdım .
-
@kaldoraç insallah hocam
-
Bu hafta "haftaya kesin" duyumu erken geldi Genelde Cuma günü gelirdi bu duyum hadi hayırlısı
-
@budageceryahu ahaha hocam bununla da bir video çıkartabilirsiniz ben size söyleyeyim
-
@aliyar-bey 300 spartalı da tekme atılan sahneye uyarlanabilir
-
@htist bu hafta olmayabilir demekse bu ben açıklanmama ihtimalini kuvvetlendireyim o zaman çünkü artık hayal bile bırakmadılar kırılacak
-
@meçhulasker olabilir aslında, benim aklıma direkt bahçeliye montaj yapmak geldi. Hayal gücüm zayıfsa demek ki :))
-
Offf yine mi haftaya kalacak, insanlara bu hafta açıklanacak dediğimde guluyorlar artık
-
Bu haftadan ümitliyim, olmazsa en geç haftaya biter bu iş
Bir klişe de benden
-
Bu hafta o kadar da mesaleleri yakmıştık hemen umutsuzluğa kapılmayın
-
@shady1 hocam kesin duyum sonuçlar bir gün açıklanacak
-
@tudisiar aynen ya daha salıdayız sakin :))
-
@tudisiar valla millette meşale felan kalmadı. Şu saatten sonra en fazla mum yakabiliriz, olursa oldu diye olmazsa olmadı diye.
-
@aliyar-bey düz, mantık düşünmüşsün diyelim
-
@meçhulasker aynen öylesi daha güzel oldu
-
@furkitofaso senden, @Baumol senden ve @paretowilfredo hocam senden haber bekliyorum kafamızda bitirmek için bu haftayı sabırsızlıkla
-
Neyse canım şurada haftaya ne kaldı
-
SİZE 9. PROMOSYON YASALARINI BİLDİRİYORUM:
1- Sizin KPSS A dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün duyumlarını tedavülden kaldırıyorum. Ayrıca GVS kelimesinin telaffuz edilmesini dahi yasaklıyorum. Dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
2- Duyumsuzluktan kıvransanız dahi hiç kimseden hiçbir şekilde ve ad altında duyum istemeyeceksiniz.
3- Çikolatasına dahi hiçbir zaman açıklanacağı gün hakkında iddiaya girmeyeceksiniz.
4- Troller hariç kimseyi linç etmeyeceksiniz.
5- "Boşuna mı okudun?, Kaç yaşına geldin hala boştasın, Ne oldu senin şu sınav bizi mi kekliyon yoksa?, Bu yaşta baba parası yenir mi?" gibi laflar söyleyen bütün tanıdıklarınzla şuandan itibaren selamı sabahı keseceksiniz.
6- Bu alemde admin,duyumcu,velveleci dostunuz da olmayacak düşmanınız da.
7- Hiç kimseye hiçbir durumda trollük yapmayacaksınız.
8- Forumda ya da forum dışında açığa vurduğunuz karamsar düşünceyi unutacak, bir daha anmayı aklınıza bile getirmeyeceksiniz.
9- Ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde dahi bulunulmayacaktır.