9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar, hepimiz gerginiz süreç uzadığı için. Bunca zaman sabrettik, birbirimize destek olduk. Daha fazla gerginlikten uzak duralım. Hiç bir kurum istihdamı arttırayım, işsizlere iş vereyim diye bir muvzuyu kendine dert edinmez. İşine yarayacak ya da referansı güçlü adamı öncelikle almaya çalışır. Nasibimizde ne varsa onu göreceğiz. Rızkı veren Allah.
Allah yapacağız her işte yüzümüzü ak etsin inşallah.
İnşallah bu hafta her şey belli olur. -
o ooo tartışmalı ortamlar nüksetmiş demek ki açıklanacak cidden HIH ben demiştim ;))))
-
@birumut, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 sana sundular da gelmem mi dedin ?
Evet. Ben guy olmak isyemiyorum çünkü
-
@birumut hadi diğer denilenler neyse de herkes kendini düşünür olmuş ne demek ya ? Adam mülakata girmiş aylarca beklemiş tabi kendi girmek ister. İstemeseydi hiç başvurmazdı zaten.
Diğer arkadaşlara çatıyorsunuz ama burda esas bencillik hemen hemen aynı yerde olup halen daha sgk istemek bence. İnşallah guy dahil olmak üzere hali hazırda kariyer mesleklerden kimseyi almazlar, işi olmayan arkadaşlar girer. -
@agustcomte salı çarşamba mı yani hocam yüzde 70 lik kısım
-
@genclerbirlikli İnşallah
-
arkadaşlar burada hepiniz açsınız karnınızı doyurmak için uzun süredir bir umut bekliyorsunuz ve dallamanın( burayı bipleyebilirsiniz) birisi geliyor sizin yanınıza diyor ki ben bu yemeği beğenmedim sizin uzun süredir ulaşmak istediğiniz şu yemeği yiyeceğim... ve son bu zat bana saygı gösterin istediğim yemeği yerim diyor olay bundan ibaret...ayrıca kimse sana şu yada bu yemeği ye demiyor az ötede ye diyoruz sadece
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@birumut ne boş bir adamsın sen ya? sanki kaymakamlık la guy kıyaslanıyor az öte git yav burada an be an sonuçları nefesini tutup takip eden adamlar var 4 aydır guysun hala gelmiş burada boş yapıyorsun tonla adam işsiz git kardeşim yiyorsa bi yanın kaymakamlık hakimlik sayıştay sınavına yaz.. gelmişsin burada utanmadan denetmen olup işsiz birisinin hakkına gireceğim diyorsun dua et de buradaki insanlar seviyeli kişiler yoksa çok küfür yersin sen
Yorum süper
-
Arkadaşlar ben de bir işsiz olarak şunu söyleyeyim : GUY a girmedim girdiğim tek sınav SGK. Lakin GUY yedeklerinin de GUY dan SGK ya geçecek olanları beklediklerini unutmayalım. Yani GUY dan birisi SGK kazandığında bir işsiz SGK ya gireceğine GUY yedeklerinden bir işsiz GUY a girebilir.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@birumut hadi diğer denilenler neyse de herkes kendini düşünür olmuş ne demek ya ? Adam mülakata girmiş aylarca beklemiş tabi kendi girmek ister. İstemeseydi hiç başvurmazdı zaten.
Diğer arkadaşlara çatıyorsunuz ama burda esas bencillik hemen hemen aynı yerde olup halen daha sgk istemek bence. İnşallah guy dahil olmak üzere hali hazırda kariyer mesleklerden kimseyi almazlar, işi olmayan arkadaşlar girer.Heyt be yürü genç
-
@meçhulasker ama belli bir süre başka kadroya geçiş sınırı olmalı. Bu süre içerisinde başka kadroya geçmek isteyenler tazminat ödemeli diye düşünüyorum.
-
@mağdurum az kaldı inş kekimizi hazırla şimdiden =))
-
Kurumu arayan var mı bugün beni gene açmadılar
-
Guy olup müfettişlik kovalayanı bir nebze anlarım da Denetmenlik isteyeni anlamam.Şahsım adına en son Guy'u kazansaydım ( ki hakkımın yenildiğini düşünüyorum) kpss defterini kapatacak,burada da kitaplarımı bağışlayacaktım.Allah bana nasip ederse herhangi bir kurumu kazanmayı bu dediklerimi harfiyen yapıp işime gücüme bakacağım.
-
O değil de Guy yedekler de bu sınavın sonucunu bekliyor ve onlarda işsiz
-
@lordoğlu tamam o zaman
-
@birumut hocam ben 2015 mezunuyum 2 guy sınavı ve mülakat gördüm sonra halk bankasından da elendim elendim inan bana Mayıs'ta arkadaşımın düğünü var utanıyorum şu an gitmeye işsiz olarak tüm arkadaşlarım işi var ve su süreç de annemlerden para almaya utanıyorum ve bu süreç de en iyi bildiğim şey yastığa başını koyduğunda ben ne zaman işe giricem diye düşünmeyeceksin ayın 15 de paranı alıp maddi özgürlük olucak annenin babanın eline bakmayacaksın haftasonunda bir yerlere gidebileceksin ve inan bana en kötü iş işsizlikten iyidir saygılarımla
-
@nonbisinidem yaa keske bak söz en guzel keki yapacagim
-
Daha önce de söyledim yine tekrarlıyorum. Her kurum için; kim adaletsizliğe göz yummayacak işini layıkıyla yapacaksa, vatana millete kimin daha çok faydası olacaksa inşallah onlar kazanır.
-
Guydan Sgk ya geçen hak yer ve her günah affedilir ama kul hakkı asla affedilmez işe girmezse belki aç kalacak insanlar var aramızda ben dahi belli ihtimaller gerçekleşirse hamallık dahil herhangi bir işe girmek zorundayım daha önce yaptım yine yaparım ama eskisi kadar sağlıklı değilim işte