9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hagi Hocam tam da kızdığım nokta dediğin saygı konusu. Sanki mahkemeye verdik kurumu işsizleri almıyorsun çalışanları alıyorsun diye
-
@birumut ne boş bir adamsın sen ya? sanki kaymakamlık la guy kıyaslanıyor az öte git yav burada an be an sonuçları nefesini tutup takip eden adamlar var 4 aydır guysun hala gelmiş burada boş yapıyorsun tonla adam işsiz git kardeşim yiyorsa bi yanın kaymakamlık hakimlik sayıştay sınavına yaz.. gelmişsin burada utanmadan denetmen olup işsiz birisinin hakkına gireceğim diyorsun dua et de buradaki insanlar seviyeli kişiler yoksa çok küfür yersin sen
-
Biraz türkçeyi katletmişim ama dediğim anlaşılmıştır diye tahmin ediyorum.
-
Başka yeri kazananı eleme gibi bir durum olmaz.Olmalı mı olmamalı mı tartışılır o ayrı.
-
@kaldoraç kimse kimseye gürlermiyor arkadaşım. O yolu bende çok teptim. Bende çok sıkıntısını yaşadım. 3 sene gece gündüz. Şimdi rahatımi buldum burdan size rahatça yazıyorum gibi görünmesin diye açıklama yapıyorum. Twitter etkinliklerinin hepsinde de yer aldım çevremde bekleyen aarkadslarimin hepsine de söyledim yazdırdım.Cokca da mülakattan elendim. Sadece listeden çıkıp önünüzden giderler tavrı da bana yanlis geliyor.
-
Bir işsiz olarak söylüyorum..guy dan sgk ya geçmek makuldur ayrıca guydan geçen adamın yerinede bekleyen yedekler olabilir bu seferde o işsiz arkadaşlar mağdur olur.
-
@agustcomte, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Birbirinizi yemekten bıkmadınız. Arkadaşlar kariyer meslek grubu için mücadele veriyoruz bırakın issizmis çalışıyormuş muhabbetini allah hakedeni görür elbet .
Şimdi asıl haber geliyor- Si Bu hafta olağan üstü bir durum olmazsa açıklanması yüzde yüz
- Si 2 gün içinde açıklanma ihtimali yüzde 70
Duyumum başkanlıktan
Hocam iddialı bi duyum. Heyecanlandırma bizi
-
Merak etmeyin biz işi olanlar alınmasın diyince olacak bişi değil o sanki bugüne kadar her dediğimizi dinlemişler gibi bunun için tartışmayın
-
@hagi vallahide billahide
-
@yasaklı Ya senin gibilere de laf anlatılmaz . Ayrıca seninle birlikte bende terbiyesizlesebilirim ancak gerek görmüyorum . Zira ben zamanında Sayıştay sınavında mülakattan elenip onalara da aynı şeyleri söylemiş biriyim . Sende boş yapma.
-
@birumut Ben seni kırmak istemiyorum hocam kendine göre haklı olabilirsin. Ama anlamaya çalış biz de senelerdir bekliyoruz sen Guy olmuşsun artık yani keyfin gelirse üstü zorlarsın sonuçta hayatın kurtulmuş. SGK atananları listeden çıkartmakla uğraşsa zaten 2023 e kadar bekletir Sadece çok doluyuz tam bizi patlatmalık yorum yazdın hakkını helal et gönlünü kırmak istemem
-
Hocam müfettişlik ve ya uzmanlık için bu iateğinizi dile getirseniz size sonuna kadar hak veririm.Ben maliyeden sgkya geçme yerine bir üst sınavlara girmeyi tercih ederim.Ama hali hazırda guyken sgk denetmenliğini iatemek bana göre biraz çelişki.Arkadaşların tepkisi de bunadır diye tahmin ediyorum.
-
@hagi sana helal olsun kardeşim. Tam olarak olması gereken bu.
-
@okn-svnd güzel kardeşim kimse özlük hakları için vazgeçmiyor gözünün açliğından da değil. Yaşamak için uygun yer tayin sıkıntısı
-
Arkadaşlar son günlerine yaklaştınız çok büyük bir sabır bu zamana kadar dayanabilmek. Allah herkesin gönlündekini hayır ile versin. Ama çok kısa zaman kalmışken herkes gerginken daha fazla kırıcı olmayalım. Yarın yüzyüze bakacağınız meslektaşlarınız olacak buradan. O yüzden kalp kırmaya değmez.
-
@agustcomte inşallah yarın olur o zaman
-
@hagi inşallah
-
@birumut işin en kötü yanı ne biliyor musun bu kadar işsiz varken bu sınavı senin gibi birisinin kazanacak olması en çok bu dokunuyor bana ve ne yazık ki bunun bir önlemini alamıyorlar. bana boş diyorsun o kadar saçmaladın ki cevap yetiştiremiyoruz sana evet laf da anlatamazsın çünkü laf olsun diye konuşan gerreksiz saygısız birisisin sen
-
Bence A grubu kadrodan kadroya geçiş hakkı olmalı ancak tazminat ödeyerek geçilmeli diğer kadroya. Bakalım kim idealist o zaman, kim yerini çok değiştirmek istiyor geçsin.
-
Evet bu hafta duyumları artıyor İnşAllah yatına biter bu iş.Bugün Teb ile yapılan protokole takıldık galiba umarım başkanın yarin işi yoktur da bizim sonuçlara odaklanır artık.