9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ysfsr hocam sgk nin böyle bi sey yapacagini hic sanmiyorum ya. Insallah doğrudur, teşekkürler
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@mk5561 öyle bişey varsa guylar da gümler söyliyim
Insallah
-
@ysfsr ben insan kaynakları daire başkanının mülakatlardan önce görüşünün bu olduğunu biliyorum işi olmayanlara öncelik vericez demiş
-
@shady1 SGK için bunu tespit etmesi çok zor değil hocam ama dediğiniz gibi uğraşmaz ise bilmiyorum. Üst düzeyde olsa çok fazla duyum oldu doğru çıkmadı. Bu duyduğum onlardan olmaz İNŞAALLAH
-
@furkitofaso Bir listeden bahsediliyordu. Dernek başkanına verilmişti galiba oda kurum başkanına vermiş diye duymuştum. O listede guylar yoktu Hocam. SGK da sonradan araştırmaz diye düşünüyorum ama inşallah hayırlısıysa işsizlere öncelik verilmiştir
-
Bende oyle bir seyle ugrasacaklarini sanmiyorum. Keske ugrassalar cogunlugumuz mutlu olsa. 180 kisiyi cikarsalar dahi bir seydir. Ozellikle guylarla ugrasacaklarini sanmiyorum.
-
Sadece guyları çıkarsalar yeterli
-
Da-ya-na-mı-yommmm h e y e c a n d o r u k t a!
-
Başka kurum kazananların listesini tutan arkadaş hemen kurama yollarsa iyi olur kurumu beklersek iş uzayabilir
-
@furkitofaso hocam in misin cin misin nerden biliyon bu kadar şeyi korkmaya başladım senden
-
Açıklansın artık ya ne yapsam vakit gecmiyo
-
Şaka bir yana aramızda gerçekten gizli bir yetkili varsa ona sesleniyorum Allah rızası için elini vicdanına koysunda bizi daha fazla bekletmesin
-
Ucretli ogretmenlik yapiyorum diye elemezl r insalalh cok uzulurum
-
-
@ysfsr, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar güvenlik soruşturmalarının bittiğini, halihazırda bir yeri kazananların listelerden çıkarıldığını duydum.
(not: Bu bilgi önceki yorumlarda verilmiş olabilir. Öyle olduysa kusuruma bakmayın)Boyle bir sey olabilir malum bu gitme gelme konularindan en cok ceken yer Sgk Denetmenligi . Onumuzde kayip promosyon , su ana kadar yapilan alimin yarisinin gitmis olmasi , ve bu sartlarda hic bir zaman ulasilamayacak olan 5000 hedefi var . Belki de bu kadar uzamasinin sebebi boyle seylerdir kimbilir
-
Eğer halihazırda atanamamış kişilere öncelik tanımışlarsa söylendiği gibi bir nebze gönlümüzü almış olurlar.
-
@22121121 inşallah ama kurum böyle birşeyi dikkate almışsa guyları da öğrenmesi çok kolay zaten sgknın kendi sisteminde kimin nerde çalıştığı gözüküyor açar ona da bakar guylar çalışmaya başlayalı baya zaman oldu
-
Herkes kendi ekmeğine yağ sürmenin derdinde. Kurum bu kadar uzatmışsa guy olarak atanın suçu nedir ? 7 aydır bu kurumu bekleyen benim gibi bir çok kişi var. 3 senedir bu yolu bekliyorum , umuyorum ki kurum hakkaniyete önem veriyordur. Görüyorum ki daha sonuçlar açıklanmadan dahi herkes kendini düşünür olmuş. Hakkı olan kazansın arkadaşlar hakkı.
-
İşi olmayanlar elbette ki ilk öncelik olsun lakin A grubunu hedefleyen ve B grubunu kazanıp çalışanlar var onları elemek büyük haksızlık olur
-
@birumut Tamam da hakkı olan kazansın ne demek ? Zaten o puanı yapıp mülakata gelmiş insanın hakkı değil mi bu iş ? İşsiz insanlar tabiki böyle bir temennide bulunacak bunun bencillikle ne alakası var ? Hakkı olan kazandaydı mülakat sistemi toptan olmazdı