9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
Adalet de açıkladı kontrolörlüğü. Biz öksüz biz yetim
-
@furkitofaso çok özür diliyorum başkanım, nolur liste dışına atmayın beni
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari yarın da olmaz o iş ben söylicem hangi gün olacağını
KaymakamAdaylıgı nı hatırlattı bu cümle bana. Yoksa ? Üstad sensen eğer sınav duyumunu bekleriz
-
@aliyar-bey Evladım oturun dersinizi çalışın yormayın bizi taşerondan mahvolduk zaten
-
Simdilik 2kişi var adalet kazanan. Gidenlerin sayısı 180 oldu.
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@furkitofaso çok özür diliyorum başkanım, nolur liste dışına atmayın beni
Dostum bu furki eger başkansa bize de söyle ona diyeceklerimiz var
-
@resetat haklısınız sayın bakanım biz neyiz ki zaten bekleriz biz, af buyurun
-
@genclerbirlikli adaleti kazanan burayı bırakır mı ki
-
@shady1 valla bilmiyorum ben de tam ama yetkili bi abiye benziyor
-
@aliyar-bey onu bilemiycem tabi
-
@genclerbirlikli inşallah adaleti seçerler o zaman :))
-
@aliyar-bey inşallah
-
Ankara'da öğrenciliğimin son iki yılında Abidinpaşa'daydı öğrenci evimiz. Dikimevinden Abidinpaşaya yürürdüm okuldan dönerken,uzun ve eğimli bir yol. 1 km filan yürüdükten sonra sağa dönüp ikinci bir eğimli yoldan devam etmem gerekiyordu. Bu yola döndükten sonra eve yaklaşık 150 metre kalıyordu ama bu ikinci yol sanki 1 kmlik yoldan bile daha uzunmuş gibi geliyordu. Şuan tam olarak öyle hissediyorum. Paylaşmak istedim
-
Teker teker açıklanan sınavlardan sonra bizim durum Köyden indim şehire filminde Gençlik parkındaki kovalamacadaki Gayretin durumu gibi.Çuvalı Himmet, Hayret ,Saffet hatta Ali Rıza emmi bile çalıyordu.Gariban Gayret dönen salıncakta mahsur kalıp tepeden izliyordu.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmalarının bittiğini, halihazırda bir yeri kazananların listelerden çıkarıldığını duydum.
(not: Bu bilgi önceki yorumlarda verilmiş olabilir. Öyle olduysa kusuruma bakmayın) -
@ysfsr by süper bir haber olur eğer gerçekse tabi ki. Bilgi nerden hocam? Belki bu şekilde gönlümüzü almak istediler derim gerçekse
-
@ysfsr yok bu kısmı taze inşallah öyle yapılmıştır
-
Hocam bu şekilde çok bilgi verilip bir çoğumuzu beklentiye sokup üzdüler. O yüzden söyleyip söylememekte çok düşündüm. Bilgi kaynağı ise kurumda çalışan üst düzey bir yetkiliden. İnşaallah durum denilen gibidir.@mk5561
-
@mk5561 öyle bişey varsa guylar da gümler söyliyim