9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@birumut hocam siz burda işi olmayan adama bunu anlatamazsınız boşuna nefesinizi tüketmeyiniz hak etme ise derdiniz buranın mülakatına giren herkes burayı hak etmiştir zaten işlerin böyle olmadığını herkes biliyor ne bekliyorsunuz guy olan biri kazanınca burayı 450 nin dışında kalan adam olsun hak etmiştir mi dicek guyu bırakanın yerine o 450 nin dışından birini almayacaklarına göre geçiniz lütfen
-
@birumut hocam halihazırda guymusunuz bilmiyorum ama guy ve denetmenlik aşagı yukarı benzer kadrolar. Tabiki hakeden kazansın ama bu süreci en az 25 yasında bi insanın işsiz olarak beklemesi guy olarak beklemesinden kat kat daha zor. Hiç işi olmayan biri kazanırsa 1 kisi daha yoluna bakar bir aile kurar vs. o yuzden bende arkadaşlara katılıyorum
-
@gmzgmz evet aile kurmaktan bahsettmissiniz ve guy da 5 yıl çakılı kadro muhabbeti var , biliyorsunuzdur . Bürokrasinin bu kadar agir islemesinden dolayi başkasınin canı yanmamali. Umuyorum ki dikkate alınacak bir kriter değildir.Zira bir mesleği icra edebilmek için hem istek gerekir hemde insanın yaşamıni zorlastirmamasi gerekir. Ben ve benim gibi bekleyenler mülakat 7 ay sürdü 4 ay önce atandım diye bunun acısını böyle yasamamali.
-
@furkitofaso devlet işi ağır yürüyorsa bunda bizim suçumuz ne ?
Haketmek mevzusunun arkasında yatanları bende çok iyi biliyorum. Benimde çok canım yandı. O yüzden biri dua ederken diğeri beddua ediyor. -
@birumut peki arkadaşım sen gir sgk ya senin yüzünden hiç işi olmayan adam dışarda kalsın söyle bunu açık açık sonra bi de anlayış göstermelerini bekle ne istiyosunuz anlamadım ki ha peki oldu o zaman demelerini mi bari konuşmayın ya adam işsiz ne istiyosun ne bekliyosun
-
@birumut madem denetmenlige can atiyodun guy da ne isin var hocam ?
-
@kaldoraç evet mülakat olmazdı dogru. Ama bu mülakatı 7 aydır bekleyip 4 ay önce istemediği mecbur kaldığı şeklinde atananın suçu ne ?
O yüzden dua ederken içinizden edin , benim gibi okuyup tepki vermeyen de çok emin olun. -
@birumut Bunun acı ile ilgisi ne anlayamadım rahatsızsanız baştan yazmayabilirdiniz. İşsiz bir şekilde aylarca beklemekten daha acı olduğunu düşünmüyorum
-
@shady1 sana sundular da gelmem mi dedin ?
-
Arkadaşlar nolur boşverin bunları şu pozitif enerjili ortamımızı bozmayalım eninde sonunda herşey olacağına varacak bizim değiştiremeyeceğimiz şeyler için tartışmak saçma konuyu Allaha havale edelim olsun bitsin
-
@furkitofaso size laf anlatmak daha zor anlaşılan. Dediğiniz gibi kimse kimseyi anlamiyor. Ben ne kadar burda yazmış olsamda.
-
@birumut yasal olarak bi sorun yok bekliyorsunuz işte kazanırsan geçersin konu bu değil buradakilerin tepki göstermesi normal sessiz sedasız bekleyin
-
@kaldoraç mülakat kaybetmenin ve bunun aslında hak kavramına dayanmıyor olusunun.
-
@birumut Çok fazla anlaşılabilecek şeyler söylemiyorsunuz maalesef. Az önce dua ederken içinizden edin başka arkadaşlar da bakıp görüyor dediniz. Daha fazla konuşmayın bence de gerek yok çünkü. Bu arada eğer nasibiniz varsa zaten kimse elimizden alamaz merak etmeyin.
-
@birumut 7 aydır işsiz bekleyenin suçu ne ? Bunun takdiri kurumda zaten ki böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Guy vs olan da eminim listede olacaktır. Sizin en başta yazdıklarınız ağır geldi. Sanki işsiz bekleyen bizler sizlerin başarısızlığını kendi başarımız olarak görüyormuşuz gibi... Aylardır tweetler atıyoruz arıyoruz kurumu ulaşabildiğimize soruyoruz. Ama hak eden kazansın diyerek siz bizleri anında çöpe attınız. Ben hak ettiğimi düşünüyorum ve aylardır maaş almadan harçlıkla kütüphaneye gidip gelip kendimi derse zorlayıp hayatımı erteleyip bu kurumun sonucunı bekliyorum. Siz maaşınızı alıyorsunuz düzeninizi kurdunuz biz ufak isyan edince hemen forumda esip gürlüyorsunuz
-
Boşuna laf yetiştiriyorsunuz birbirinize.4 senedir sınavlara hazırlanıyorum.Sgk mülakatına da guya da girdim.Her sene aynı dedikodular çıktı.Yüzde 30 liyakat yuzde 70 referans adam isterse kaymakam olsun Sgk ya girmek isterse girer.İşsizlik bu kadar dikkate alınsaydı ne yazık ki hiçbirimiz burada konuşuyor olmazdık...
-
@gmsmustafa yüzde 90 referans kardeşim 70 diyerek baya bi mütevazi davranmışsın.
-
Birbirinizi yemekten bıkmadınız. Arkadaşlar kariyer meslek grubu için mücadele veriyoruz bırakın issizmis çalışıyormuş muhabbetini allah hakedeni görür elbet .
Şimdi asıl haber geliyor- Si Bu hafta olağan üstü bir durum olmazsa açıklanması yüzde yüz
- Si 2 gün içinde açıklanma ihtimali yüzde 70
Duyumum başkanlıktan
-
Oy oy oy buralar daha şimdi böyle ise sonuçlar açıklandığında yangın yerine döner. Arkadaşlar herkesim bir hedefi vardır, istediği yere geçme istemesini de kimse engelleyemez. Lakin aylardır işsiz olan insanlara biraz saygınız olsun. Buraya ben guyum, açıklandığında da sgk'ya geçerim, kimse de sesini çıkaramaz manasında laflar söylemeniz hoş değil. Zaten bu bir hak geçebilirsiniz ama buraya bile bile yazıp insanların sinirlenirini daha da germenize gerek yok. Çünkü siz öyle ya da böyle hangi şartta olursa olsun her ay paranızı alırken bu arkadaşların her başını yastığa koyduğunda neler düşündüğünü tahmin edebilirsiniz. Çünkü zamanında bu süreçten sizler de geçtiniz. O yüzden azıcık saygılı olun.
-
@birumut Bazı insanlara laf anlatmak zor haklısınız! Mesela hali hazırda 3800 maaş alıp,cebinde hiç parası olmayıp denetmenlik sonucuna göre hayatını düzene sokacak insanları sizin anlayamadığınız gibi.Tok açın halinden anlamazmış diye boşa dememiş atalarımız.