9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol haklsinnz 0.1 ile kaçırınca bu yıl ki puanları kullanmakta sabırsızlanıyorum
-
Bu başlığa ileti girilince heyecanlanıyorum yine
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@aroma ilana çıkması için şu anda hiçbir engel yok kardeşim. 9.pro ilanına çıktığında 8.promosyonun ilk tercihleri başlamamıştı bile öyle düşün.
Bunu anlatmaya çalışıyorum herkese bence SGK ilanı hiç duyum falan olmadan bir gün pat diye düşecek önümüze hayırlısıyla
-
Bir gelişme var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar işe yeni başlayan denetmen yardımcısı maaşı ne kadar? Bilginiz var mı?
-
@freeboy bilgi varmı görüşme inkanınız oldu mu
-
@alice görüştük hem bakanlık hem kurumla beklemeye devam elle tutulur bi şey söylediler mi derseniz maalesef..memurlar nette haber olmuşuz belki bi açıklama gelir
-
@freeboy insallah artik ise baslamak nasip olur da ineriz sortindan ailemizin cok yipratti
-
Biz hala atanamadik 150 kusur kişi ses çıkmayınca atandık sanmayin saygılar gören varsa yetkililerden:)
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@pareto_wilfredo üstad atamalarla ilgili kurumdaki sıkıntı nedir hep bi bilgi kirlilği daha ne kadar bekleriz sence
-
@rybczynski112 gerçekten ne bekleniyor artık ..
@paretowilfredo -
Etkinlik duzenlesek neyine duzenlicez onuda cozebilmis degilim
-
En son kurum ile görüştüğümde çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ile aile ve sosyal politikalar bakanlığının birleşmesi kaynaklı bakanlık içerisinde ki görev dağılımlarının tamamlanmamış olmasından dolayı henüz atamalarımızın yapılamadığını öğrendim. Güvenlik soruşturması dahil atamalarla ilgili herşeyin tamamlandığı üstten emir beklendiği söylendi. Atamanın ne zaman yapılacağı hakkında bilgi alamadım 1 saat içinde de, 1 gün içinde de, 1 ay içerisinde de olabilir dendi.
-
Hala göreve başlayamadık. Ne zamana kadar sürecek bu bekleyiş bir bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar cuma günü twitter etkinliği var saat 21.00 de sgk dnt yrd için. 9.pro nun bu durumuda dile getirilecek katılımlarınızı bekliyoruz
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin ilanin gelmesi sizin de sürecinizi hizlandiracaktir.Buyrun ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
@istatistikçi 4060tl
-
Daha ne kadar bekleyeceğiz ?
Ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. -
@lasans hocam kimse anlayamıyor yalnız değilsiniz bu konuda ne promosyona denk geldik biz böyle anlamıyorum