9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar sgk denetmenligi,gsb denetciligi,cevre mufettisligi,is mufettisligi alımlarının sonuclandırılması için ortak etkinlik planlanıyor.Katılım için bu başlıkta toplanalım.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4705/twitter-etki̇nli̇ği̇/36?page=2
-
Suan cumhurbaskanı konusuyor bürokrasinin hantallığını kabul edıyor ve artık bu durumun bitmesi gerektiğinden bahsediyor ve kurumlara yönelik bu şikayet gelirse kimseyi affetmeyeceğini söyledi.. bu durumu değerlendirmek lazım ne dersiniz ?
-
Ya hangi gerekçeyle 150 kişi bir ay gibi kısa sürede başlatılıyor da hangi gerekçeyle kalanlar 3ayfan fazla bir süre geçmesine ragmen başlatılamıyor !
-
Goreve baslatilan iller buyuk iller midir bu konuda bir bilgi var mi acaba. Acil ihtiyaca binaen buyuk iller bu konuda daha baskin istekte bulunur; bu sebeple merak ettim.
-
@sbf1983 kardeşim büyük iller değil sadece 150 kişi de küçük illerde de başlayan arkadaşlar var öyle bir ayrım yapılmamış. O zaman için güvenlik soruşturması bitenler başlamış
-
@redkit anladim hocam tesekkur ederim cevabiniz icin.
-
Dostlar benim atama yazim gelmis il mudurlugunden ogrendim:)
-
@sbf1983 hangi il sizin ?
-
@alice duzce hocam. Duzcede calisiyorum baska kamu kurumunda hocam su an.
-
@sbf1983 hayırlı olsun . Yeni listeler mi geldi diye kurumu aradım bende ancak bir gelişme yok bende
-
@alice tesekkur ederim hocam. Bence bu aralar tebligatlar herkese gelir diye dusunuyorum.
-
@sbf1983 hayirlisiyla surec tamamlanir insallah herkesin.
-
@sbf1983 amin 🤲 şu sistem ne menem bişiy anlamadım gitti ya ! ihtiyaca göre mi çağrılıyoruz yani
-
@alice bilemiyorum hocam. Ama bu ara atamalar olacak demekki
-
Neye göre atama yapılıyor 250 kişinin içinde paraya çok ihtiyacı olan, senelerdir işsiz gezen, bütün planlarini gerceklestirmek için bu işi bekleyen çok insan var ve bir kişi de çıkıp şunu bekliyorsunuz demiyor bir kişide kusura bakmayın bir 6 ay daha su sebeple bekleyecekseniz dese teşekkür eder saygı duyarız ama bu yapılan çok ayıp birşey
-
@torpil-siz hocam bu konuda sizi anliyorum ve hak veriyorum. Ben bekleyen 250 kisiden en son atamasi yapilacak kisi olmaya raziyim bunu tum kalbimle soyluyorum. Bu sinav da dahil sureclerin gecikmesi artik hemen hemen tum kurumlarda mevcut su an. Sureclerin tikanma sebebi ne olursa olsun bu belirsizlik yasatilmamali. Bunun mantikli aciklamasi olamaz. Herkesin, hepimizin hakkinda hayirlisi dostlar. Bu maraton hepimizden cok seyler goturdu; hatta bazi fedakarliklarimizin telafisi bile olmayacak belki...
-
@sbf1983 hocam guzel guzel calismak maasini yemek nasip olsun size en azindan birimiz kurtuldu :))
-
@sacred123 tesekkur ederim hocam. Herkesin gonlundekini Allah nasip eder insallah. Daha iyisi siz dostlarin olsun:)
-
Atandığı kurumdan aranan veya bir duyum alan kimse var mı arkadaşlar? Ben kuruma bile ulaşamıyorum artık telefonlara bakmıyorlar.
-
Atamalar daha tamamlanmadı yaww. Elendikten sonra ilkez bakıyorum da. Yuhh sgk yuuhh