9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Icinizi rahatlatmak adina bir duyumu paylasmak isterim arkadaslar.dernek baskani sinan uzun pinara atamalar onaylandi merkezdeki islemler devam etmektedir denilmis.benim tahminim en erken tarih gelecek hafta cumadir.o tarihe kadar insallah bu is cozulmus olur gorev haberleri gelmeye baslar.
-
@sacred123 inşallah doğrudur kardeşim. Allah uzağı yakın eyler umarım hepimize
-
@sacred123 insallah doğrudur ve bu sizinle beraber 10.promosyona da vesile olur
-
@rybczynski112 tez vakitte güzel haberler alırız ınş. Ne diyeyim elimizden bi şey gelmiyor arayip süreç devam ediyor cümlesini duymaktan başka.
-
@sacred123 10.promosyona dair bir gelişme de var mı hocam bilginiz dahilinde?
-
@gresham-t yok hocam herhangi bir duyum olursa yazmaya calisirim
-
Bir sene oldu neredeyse hadi bakalim hayirlisi...
-
Ankara Da telefon a çıkanlar süreçte bi değişiklik yok diyor hayırlısı
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
Dostlar ASBP denetçi bir arkadaştan aldığım bilgiler şu yönde: Kurumda çok belirsizlik var diyor. Müfettişler, tek çatı altında birleşerek iki iş kolu şeklinde çalıştırılması planlanıyormuş. Aspb binası kiralık olduğu için boşaltılacakmış. Başka hususlar, henüz bir çok başkanlık birimine atamalar tamamlanmamış, her iki bakanlıkta da ses getirecek değişiklikler olacakmış. Bütün her şey sürüncemede olduğunu belirtti. Sizin sürece de sekte vuran konulardan en önemlisi bakanlıktaki taşların bir türlü oturmaması. Zaten ASPB ve ÇSGB nin iş kolları çok farklı. Bu iki kurumun birleşmesi başlı başlı başına problem.
Çok beklediğiniz farkındayız, Allah yardımcınız olsun. Yazık insanların 14-15 ay atanamaması ne demek. Nereden baksan 50-60 bin TL kayıp!
-
@antimülakat bakanlıklar bürokrasinin hantalligi kalksın daha işlevsel hale gelsin söylemiyle birleştirildi , sayıları azaltildi. Bu niyetle yapılan bi işin böyle vahim bir hal alması ne kadar acı verici. Allah bize sabır versin.
-
@lasans hocam maalesef çok plansız ve ani oldu. Ben özellikle bu iki bakanlık birleşmesindeki problemlerinin kısa sürede çözülmeyeceğini düşünüyorum.
-
@antimülakat bizim suçumuz Günahımız ne acaba ki 150 kişi başladı 250 kişi bekliyoruz.
-
Mufettis arkadaslar kizacak ama bari degisiklik yapmisken denetmenlerle ilgili de bir duzenleme yapilsa. Grup baskanligi vs. Benim isim geregi calistigim birime is mufettisi raporu da sgk mufettisi raporu da denetmen raporu da geliyor. Emin olun denetmenin hazirladigi raporun digerlerinden eksigi yok fazlasi var ve daha cok rapor duzenliyor kisi basi sayi olarak bakildiginda. Is mufettisinin turne olayi var ama hazirladigi yillik rapor sayisi denetmenin yarisidir bunu da belirteyim. Is mevzuatina gore sgk mevzuati daha teferruatli. Is sagligi ve guvenligi denetimini ayri tutuyorum o teknik teftis isi 6331 sayili kanun geregi.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mufettis arkadaslar kizacak ama bari degisiklik yapmisken denetmenlerle ilgili de bir duzenleme yapilsa. Grup baskanligi vs. Benim isim geregi calistigim birime is mufettisi raporu da sgk mufettisi raporu da denetmen raporu da geliyor. Emin olun denetmenin hazirladigi raporun digerlerinden eksigi yok fazlasi var ve daha cok rapor duzenliyor kisi basi sayi olarak bakildiginda. Is mufettisinin turne olayi var ama hazirladigi yillik rapor sayisi denetmenin yarisidir bunu da belirteyim. Is mevzuatina gore sgk mevzuati daha teferruatli. Is sagligi ve guvenligi denetimini ayri tutuyorum o teknik teftis isi 6331 sayili kanun geregi.
Sinava giris sartlari farkli mufettisler klasik sinava tabi diyenler olacak ama meslege giristen sonra yapilan isin niteligi olarak ben cok fark goremiyorum. Denetmenlerin ise alim surecinde daha nitelikli bir alim sureci pekala yapilabilir.
-
Ciddi bir düzenleme gerekiyor burada da nasıl bir yol izlenecek bilemiyoruz. 4 farklı teftiş birimi mevcut: Aspb Denetçileri, SGK Teftiş, SGK Denetmenleri, İş Teftiş. Belki de tek çatıyı devreye sokarlar.
-
Hala bir ses yok mu? 250 kişi ailesine karşı mahçup olması hoşuna mı gidiyor bu insanların sistem bu kadar mı muhtaç durumda ?
-
bu bekleyişi kaldırmak çok zor
-
duyum an itibariyle patlamış vaziyette gelen giden bir gelişme yok. gereksiz yere umutlandırdıgımız var ise kusura bakmasınlar arkadaşlar
-
@sacred123 estagfirullah hocam turkiye realitisinde gayet normal. Ne zaman ne olacagi hic belli olmuyor.