9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black hocam Cuma kesin demiş arası için bir şey söylememiş heralde.
-
@gök-kız öhhö öhö. İbre bana dönmeden kaçsam mı
-
@gök-kız Allah Allah Angarada Angaralı kaldı mı ya:)
-
@furkitofaso korkum 30 kişinin de kaynağının aynı kişiye dayanması
-
@paretowilfredo döndü bi kere @Gök-Kız dan kaçış yok ya söyleyeceksin ya yasaklayacaksın
-
@black tüm duyumlar tek huniye mi bağlı diyorsun
-
@aliyar-bey bütün sayfalarda iletilerin altına @paretowilfredo nereli yazıyomuşum:))
-
@gök-kız şaşırmam valla
-
@aliyar-bey @paretowilfredo üstada bulasmayın ip adreslerinden hepimizi ifşa eder
-
@paretowilfredo üstad bari nereli olduğunu söyleseydin
-
@aliyar-bey Tamam şöyle yapalım o zaman dostlar
-
@poisson başkan olmadığımın farkındasınız sanırım onu açıklama gereği duymuyorum yani ben güveniyorum kaynağıma üstüne mustafa başkan birşeyler söyledi sonra antalyadan gol haberi geldi ve bir sürü arkadaş daha sosyal mecralarda bu hafta açıklanacağına dair bilgi verdi açıklanır heralde daha önce hiç bu kadar kuvvetli değildi açıklanma haberleri ben de pür dikkat odaklandım bekliyorum yani sizinle birlikte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok şakası yapmaya da gerek yok
-
@inflexible valla soy ağacı da destekliyor
-
@paretowilfredo çözemedim, tarih yok bende, bitti bitti gk gy bitti @Gök-Kız sende çözecek bi tip var ama
-
@furkitofaso farkındayım (farkında mıyım :)) ) işte gece gece b-kafa oyalama çabası benimki ama kesinlik haberi gelince mutlu ediyor o ayrı:)
-
@aliyar-bey @Gök-Kız konuya hakim diye düşündüm dostum ben de. Bakalım bulabilecek mi
-
@poisson olabilir hatta kurumdakiler bile burada yazılanları görüp açıklanacak diyor olabilir bu mevzu açılınca benim aklıma şu fıkra kızılderili fıkrası geliyor
http://muhsinyazici.com/2011/12/30/k-nasl-olacak-2/ -
@paretowilfredo merakla bekliyorum üstadım bu arada gözümden kaçmadı sanmayııııın
-
nereli olma durumu ipucu verilecek bir şey miydi ben dan diye söylemiş mi oldum :)) o kadar anlamamışım mevzuyu:)
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo merakla bekliyorum üstadım bu arada gözümden kaçmadı sanmayııııın
arkadaşlar rekor bizde, bilin bakalım rekoru kıran mesajı kim attı