9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar valal teessüf ederim! Yahu ölü taklidi yapmayı hiç beceremiyorsunuz aşk olsun...
-
@tudisiar aynen öyle en kötü bir fahri başkanlığı var benim gönlümde
-
Başkanım yolla twiti yolla da gelsin
-
@resetat biz sgk için ölmeyi değil..
-
@gök-kız hahah belki gece gorurum. Sabahina cikar hala umut var
-
@gök-kız ölüğm ölüm dediğin nedir ki sgk ben senin için
-
@aliyar-bey trump filan mi acaba kendisi henüz o kadar yetkili bu başkan yok memlekette çünkü
-
@Kai-Hitwatari hadi İNŞALLAH :))
-
@furkitofaso başkanım haftanın ilk 3gününü es geçtik bu durumda ya perş ya cuma:) Ben demiştim ama kesin Cuma olur işkence uzadıkça zevki daha fazla çıkar diye
-
@genclerbirlikli amaaaan trump da kimmiş furki başkanın yanında, trump u o mevkilere kim getirdi sanıyorsun. Heheyt dünyadan haberiniz yok, açın biraz gözünüzü lütfen hocam
-
@genclerbirlikli hocam @furkitofaso kardeşimizi suratsız trupma benzetmeyelim ihtiyar heyeti başkanı bence Aksakallı olabilir
-
Yalnız cumaya 900. Sayfaya da gelmiş oluruz gibi
-
@famefabre, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar ilk defa duyum paylaşacağım ;
6 aydır sizleri takip ediyorum sabırla beklediğinizin farkındayım. Bu hafta açıklanacağı yönünde bir bilgi aldım. İNŞALLAH haklı çıkarım da buralar bayram yerine döner.
Yanılırsam hak hukuk işine girmeyin lütfen, profilime bakan kisiler az çok nasıl bir karaktere sahip olduğumu anlayacaktır.Dedim dedim inanmadınız alın bir duyum daha.Bu adamlar zamanında Mart'ı da beklemeyin diyen adamlar eyyyy millet
-
@tudisiar aman hocam 900 falan karıştırmayalım şimdi yanlışlıkla gün derim valla linç ederler :))
-
@gök-kız aynen onu hiç hatırlatmayalım
-
@FameFabre buralarda mı ne zaman paylaştı bunu görmemişim ben @denetcii ??
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar ilk defa duyum paylaşacağım ;
6 aydır sizleri takip ediyorum sabırla beklediğinizin farkındayım. Bu hafta açıklanacağı yönünde bir bilgi aldım. İNŞALLAH haklı çıkarım da buralar bayram yerine döner.
Yanılırsam hak hukuk işine girmeyin lütfen, profilime bakan kisiler az çok nasıl bir karaktere sahip olduğumu anlayacaktır.Dedim dedim inanmadınız alın bir duyum daha.Bu adamlar zamanında Mart'ı da beklemeyin diyen adamlar eyyyy millet
-
O değil de bugün kahvaltıyı yaptım, çayımı alıp annemlere ben içeri gidiyorum foruma bakacam dedim. Annem de sgk açıklanınca forum da biter ne yapacaksın dedi, bir şey diyemedim çok koydu valla :((
-
Biz bitti demeden bitmez deseydin :))))
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
O değil de bugün kahvaltıyı yaptım, çayımı alıp annemlere ben içeri gidiyorum foruma bakacam dedim. Annem de sgk açıklanınca forum da biter ne yapacaksın dedi, bir şey diyemedim çok koydu valla :((
-
@nonbisinidem öyle desem en fazla kulaklarımda cendere müziğiyle odama kadar yürürdüm, sonra yine hüsran şaka bir yana bitince yeni bir başlıkta falan devam mı etsek goygoya
-
@nonbisinidem Öyle hatırlıyorum tek tek profilini incelemedim.Ama Mart'ta da beklemeyin diyen bir grup vardı.Herkes neyin peşinde pek anlayamadım.Şahsen benim duyumum olsa paylaşmam.Millet çıldırmış durumda