9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black ahahahahahah bu kadar gediğine oturur :))))şu an ikna oldum
-
@black benimki onlarla aynı değil ondan eminim kimden alındığını bilginin bilmemekle beraber bana bilgiyi veren kişinin seviyesine konumuna dayanarak söyleyebilirim ki muhtemelen kurumun en tepelerinden alınmış olacağını düşünüyorum ki zaten bana kimseyle paylaşma haftaya açıklanıyor diye söyledi ben sizinle paylaşmadan duramadım
-
@paretowilfredo Üstad Adıyaman ???
-
@poisson yok biz de dan diye söyledik de arada gizem olsun diyenlerimiz de çıkıyor, muhabbet bu şekil dönüyor genelde. Bir de yalakalık vardı buna ek olarak dün gece
-
@nonbisinidem Neemiş? Adı mı yaman?
-
@paretowilfredo sallıyorum dümdük, düzce ?
-
@aliyar-bey hmm onu hiç yakalayamam sanırım bizden geçmiş sağlık olsun :))) daha memleket mevzusunun nereye vardırıldığını çözemedim
-
@paretowilfredo Giresun
-
@furkitofaso helal olsun sana helal olsun başkanım
-
Pareto Üstadın kasabasının amblemi bile şekilmiş:))
-
@kai-hitwatari @meçhulasker @Gök-Kız 'dan yanıt gelmeden söylemem dostlar.
-
@furkitofaso kimseye söyleme dedi dedi söyledin bak noldu şimdi hhhhssshsss
-
Olmadı mı üstad Renklerden yürüdüm ama tutmadı demek
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem Neemiş? Adı mı yaman?
-
@inflexible Paretonya Krallığı
-
@paretowilfredo ben söylim onun yerine Kelkit?
-
arkadaşlar bi arkadaş rica etti muhabbeimiz bittiğinde açıklanmadığını geyik yaptığımızı belirten bi mesaj birakıyoruz:)
-
-
@paretowilfredo görsellerde arattım Nogay Türkleri çıktı Altay Türkleri vs bir yerde tatar filan yazıyor ayrıntılı okumadım ama isimlendirme farklı olsa da bunlar aynı kişiler yani göçmensiniz heralde
-
@meçhulasker Dostum Karadeniz'i çok çok severim ama malesef o taraflı değilim. Şöyle ipucu vereyim, denizden bir karşıya geçin
-
@paretowilfredo https://www.youtube.com/watch?v=cFp1WZ5sTpE bu da burda dursun:))