9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@malthuss 194 sanırım
-
Yine mi kalp çarpıntısı...
-
@poisson söğüşü çok bilmiyorum ama gece yemek yemede üstüme yoktur
-
@staticman vay be şimdi 10 dk geçmiyor tam izafiyetin tanımındayım
-
Vallaha çocuk gibi heyecanlandım ben
-
@karazıpkalı valla dostum seni bırak başkan bitti bu iş dese bile inanasım gelmiyor olmuyor yani mesela herkes bu hafta diyor ben buna da inanmıyorum ha olmayacağından değil de ne bileyim olmuyor işte deniyorum inanamıyorum. bir mucize bekliyorum ben büyük bir şeyler olmalı gibi bende anlamadım kafam çok karışık ama olur da yarın açıklanırsa şok pozisyonumu alıp yansıtmalı ekranda yavas yavaş bakacağım
-
Twitter'dan "gönder gelsin başkan" yazasım var
-
@paretowilfredo Üstad hayırlı haberlerin finalini sen yap be canını yerim
-
@aliyar-bey İzmir de yaygın sakatatın haşlanmış soğuk versiyonu diyebilirim!!beyin yanak göz gibi manasız yerleri dürüm yapmaca :))
Evet konuyla çok alakasız biliyorum ama nasıl olduysa laf buna geldi :))
@nonbisinidem AHAHAHAHAH yaz yaz :D:D:D -
@poisson @staticman cidden herkes saymayı bırakmış galiba. 194 emin misin ?
-
@gök-kız o hep yanımda https://www.youtube.com/watch?v=YIYra3_k5wg sana gelsin :))
-
@yasaklı yarına hazırlıklı ol dostum bence
-
Biri başkana yarın sonuçların açıklanacağını haber versin de aylardır beklediğimiz şu twiti atsın artık. Belkide twitter protestomuz Başkanın kulağına gitti o yüzden bu sefer direk sonuçlar açıklanacak
-
@malthuss boşver hocam 3ün 5in önemi yok şu saatten sonra
-
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@malthuss boşver hocam 3ün 5in önemi yok şu saatten sonra
ben de merak ettim ama ya -
@eşref-i-mahlukat Direk açıkladık sgk.gov.tr de yazacak bence
-
@nonbisinidem cidden çok merak ettim:)) bunu düşünmek nefes alışımı kolaylaştırıyor
-
@malthuss ben harekete son veremiyorum sanırım koşuya çıkacağım anca o paklar beni :))) sayabileceğimi sanmıyorum
-