9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson göz müüü neyse çorbaya düşelim biz en iyisi :))
-
@poisson ben onu akşam yapmayı düşünüyorum açıklanana kadar koşma planındayım
-
@nonbisinidem vaaaayy helal olsun teşekkürler sen de krallardansın (ama hatunsun diye hatırlıyorum sen de:))
-
Başkan twitter den, "sonuçları normalde ağustos ayında açıklayacaktık, yaptığımız istişareler neticesinde 19.04.2018 günü, yetişmezse 20.04.2018 günü SGK Denetmen Yardımcılığı sınavını açıklama zarureti oluşmuştur." der mi acaba?
-
Mahsus mu yapıyorsun
@budageceryahu, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)Başkan twitter den, "sonuçları normalde ağustos ayında açıklayacaktık, yaptığımız istişareler neticesinde 19.04.2018 günü, yetişmezse 20.04.2018 günü SGK Denetmen Yardımcılığı sınavını açıklama zarureti oluşmuştur." der mi acaba?
-
@budageceryahu Allah iyiliğini versin :))) tweet attı sandım !!!hayat durdu bir an :))))
-
@nonbisinidem helal olsun der teşekkür ederim :))
-
@aliyar-bey tamam ben eşlik ederim ama yemem hatta ben ısmarlıyorum şayet başarılı asilsem yoksa çıkmam dışarı gşrerim paşa paşa depresyonuma
-
@budageceryahu o tweeti görmek nasıl bir duygu değişimine neden olacak merakla bekliyorum
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@malthuss @poisson sizin için üşenmedim hesapladım bugün 194.gün
Demekki doğru hesaplamışım üçer beşer atlaya atlaya hızlı hızlı saymıştım az önce herşey sizin için
-
Mesajın başına uyarı yazmayı unuttum. Kusura bakmayın :)))
-
@staticman size de teşekkürler :)) @budageceryahu e normal ben kontrolsüzce her şeye cevap yazıp iletileri beğeniyorum ve giyiniyorum koşu için :))
-
Arkadaşlar burayı 900 yapalım açıklanmadan
-
@poisson ben de bi disko topu istiyorum hep istemişimdir ama hiç olmadı benim
-
@nonbisinidem ahahahahhahah ne için diye sormaya korkuyorum çok şeyse özelden yaz :D:D
-
@poisson inşallah başarılı asil olursun unutmam ama ben bu sözü
-
@poisson hahahahh Tamamen eğlence
-
@aliyar-bey var olasın:))
-
@kaldoraç artık bu enerji ve heyecan gelmişken burası 1000 görür daha bunun gecesi var
-
@nonbisinidem ahahahhahah o na ne şüphe :)))))