9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@nolmuyor arkadaşım parçaları birleştirin işte ben bilgi olduğunda ne varsa paylaşıyorum zaten sizlerle :)))
-
@furkitofaso başkanım gün söylücem dedin hâlâ tık yok
-
@nonbisinidem siz yanlış anlıyorsunuz beni birgün önceden belli olur diyorum cuma için birşey söyleyebilmem için perşembe olması gerekiyor yalan söyleyip küfür mü yiyeyim şimdi bilmiyorum yani cuma mı değil mi geçen hafta haftaya açıklanıcak dendi ben hemen sizinle paylaştım bunu yarın ola hayrola belli olur cuma olup olmayacağı ama olur heralde bu kadar çok haber varken :)))
-
@furkitofaso hocam forum kaç gündür kafayı yedi sebebi sensin :))
-
@furkitofaso oğlum sen nasil başkansin
-
@hagi yooo bence herkes mutlu mesut tabi haliyle biraz heyecanlı sonuçların açıklanmasını bekliyor birsürü bilgi paylaşıldı açıklanacağı yönünde ben dahil kitlendik hepimiz sonuçları bekliyoruz bence gayet normal gidiyor herşey ben net emin olmadığım birşey söylemiyorum kimseye bende neyse o geçen hafta gelen bilgiyi paylaştım birgün önceden de tekrar haber alırız diyorum
-
-
@furkitofaso başkanım 1-2günün lafı mı olur aramızda ya Bu arada Teftiş sonuçları açıklanmış şu mesajı denetmenlik için de görebilecek miyiz dünya gözüyle
-
@nonbisinidem inşallah görücez :)))
-
@Gök-Kız teftiş noldu Gerçek adını bilmediğimden listede adın var mı yok mu bilemedim
-
Yarın açıklanacağına dair kurum içi ve kurum dışında birkaç arkadaştan duyum aldım. Hakkınızda hayırlısı olsun. 8. Dönemim. Süreçle ilgili kafanıza takılanları yazabilirsiniz.
-
@izmir Neden 200 gün sürdü
-
Aynı kurumun teftiş kurulu bizim üzerimize bir mülakat bir yazılı açıkladı.Pes doğrusu
-
@furkitofaso başkan yarın diyolla ne diyosun bu işe Ben iyi değilim ya açıklansın artık
-
@nonbisinidem yani emin değilim gün sonunda bi bakmak lazım
-
@kaldoraç Nedenini bilmiyorum ancak kurumla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Listeler bakanlığa gittikten sonra neler olduğunu kimse bilmiyor.
-
hasta olduk.bugun gozlerimi bile acamiyorum.kolumi kaldiracak halim yok.istegim de yok..aciklansin artik lutfen
-
@nonbisinidem olmadi hocam
-
@gök-kız sağlık olsun benim p23 kötüydü o yüzden girememiştim denetimde buluşuruz inş