9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii bir yanım aklının iplerini sal diyor diğer yanım saçmalama her an lazım olabilir diyor :)))))))
-
Ben de dun itibariyle ücretli ogretmenlige basladim yol ve yemek alacagim maasi götürüyor belirsizlik inanılmaz kotu ama kabul etmek zorunda kaldim
-
Haftanın çoğunu bitirdik kaldı iki gün umutlarım da tükenmeye başladı
-
Yarın belli olur her şey.
-
Baskanin aciklanmadan twit atmasi ritueli de biraz uzatir ne yazsam diye düsunurse 1 haftada orda sayariz sonucta 6 ayin üstune guzel bir twiti hakettik favoriler rt ler havada ucusacak gibi bu kadar sureye ragmen hissediyorum.
-
@budageceryahu burası sgk burda herşey son dakikada belli de olabilir o yüzden yarın değil cuma öğleden sonra belli olur diyelim erken yaktın gemileri
-
@hukukcusmith ben şahsen ne fav ne yorum yapmayacağım normalde de adetim değildir zaten ama biz özellikle yapmayalım diye konuştuk insaAllah gaza gelen olmaz bir sonrakilere bari bize yaptıklarını yapmasınlar diye bu gibi ufak bir tepki gerekli diye düşünüyorum
-
@mk5561 forumdakiler belki ama yapan cok olacaktir bir twitee butun sureci unutanlar cikacaktir.
-
Herkes başkanı engellesin
-
@mk5561 teftiş başkanı önceden bilgi verdi, VDK başkanı önceden bilgi verdi.
Bizim başkandan ses yok. -
@budageceryahu bizim için o öncesi hala gelemedi mi acaba ya
-
Bence bize psikolojik test yapiliyo. Sürekli gözlem yapiyolar . Mesela 6. Ay delirme belirtileri başladi gibi A grubunda bu işkenceye Dayanma sınırı nedir? işte asıl soru bu
-
@budageceryahu bizim başkanı diğerleri ile karıştırıyorsun ama kendileri şahsına münhasır sgk gibi bir bilinmezin başkanına gizemli davranmak yakışır
-
Süreç kesinleştiği an başkan da twit atacaktır ama yalan yanlış twitlere inanmak biraz işimize geliyor. Israrla sürecin kesinleşmediğine inanmak istemiyoruz ve kafamızda birçok senaryo yazıyoruz maalesef:)
-
Dostlar merhaba iyi akşamlar. duyumumu paylaşmak istiyorum. Sonuçlar büyük ihtimalle yarın eğer yarın açıklanmasa pazartesini bulmayacak.
-
@umut-1-m ilk ileti icin iddiali ama yine de insallah dediginiz gibidr.
-
@umut-1-m @hukukcusmith hocam saniyesinde beğendin ben olsam seni kesin alırdım bu kadar ümitle bekleyen birini
-
@hukukcusmith ciddi duyum bu yoksa riske girip yazmazdım. Küfür işitmek hoşuma gitmez
-
@aliyar-bey hocam olay mahalindeydim tam o sirada begenmemk olmazdi.
-
@umut-1-m umithicam sirf duyumu paylasmak icin hesap actiniz degil mi okadar cok inanmak istiyorum ki kaynaginiz nedi diyesin geliyor