9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol sen ne diyosun yahu mutluluktan ağlıcam galiba eee liste geldiğine göre ne zaman açıklanır
-
@baumol hocam bu temenni seklinde bi slogan mi yoksa hakikat mi?
-
@Baumol ay ben bi an galeyana geldim sen öyle yazınca liste geldi zannettim ama neye istinaden yazdığını sonradan farkettim kusura bakma benim kafa yerinde değil :)))))))
-
@hattorihanzo, @Baumol @aliyar-bey 'in linkini attığı videoya istinaden öyle yazdı henüz bir temenni yani malesef
-
@nonbisinidem hocam siz galeyana gelince ben de geldim yanlis anladim
-
Arkadaşlar fanatik bir Beşiktaş'lı olarak arkadaşın attığı videoya istinaden "slogan" olarak söyledim. Lütfen yanlış anlamayın
-
@hattorihanzo kendi kendimize heyecan yaratır olduk biraz daha uzarsa @Eşref-i-Mahlukat ve @Kai-Hitwatari ile birlikte ben de Sgk önünde kendimi yakıcam sanırım
-
@baumol hocam bende fanatik besiktasliyim insallah hem sgk olur hem de sampiyon oluruz ozledim takimimi 2 haftadir yoklar
-
@hattorihanzo Hocam inşallah çifte mutluluk yaşarız benim de temennim o yönde yeterliliğin mülakatı 14 Nisanda başlıyor o tarihe kadar açıklanır. Benim bildiğim sadece bu kadar maalesef.
-
@Baumol hocam şaka bir yana sende somut bir haber7duyum/tahmin yok mu ya bu haftaya dair
-
@nonbisinidem Hocam benim duyduğum 1 haftaya kadar bu işin biteceği yönünde ama bu duyduğum şey biraz da temenni olarak dillendiriliyor. 14 Nisan'a kadar kesinlikle açıklanacağını düşünüyorum.
-
@baumol bu hafta yalan olur o zaman en erken gelcek haftayı mı bekle diyosun
-
@nonbisinidem Yok hocam ben öyle bir şey demedim. Bu saatten sonra ne zaman açıklansa sürpriz olmaz. Çok ümitli olmadan beklemek daha doğru olur aslında. Olmazsa insan üzülüyor çünkü.
-
@baumol bir yanım umutlu bir yanım umutsuz, bir yanım aydınlık bir yanım karanlık hiç iyi değilim ben ben değilim kendimde değilim
-
@nonbisinidem bir yanım akıllı bir yanım deli
-
@resetat bence sizin duyumunuz var
-
@b-ays duyumu olsa söyler o
-
Gidicem oraya cam çerçeve ne varsa hepsni indircem ama indiremiyorum. Çünkü doğru örnek olmaya çalışıyorum.
-
Günden güne umutlar hiç yeşermeyecek gibi gelmeye başladı, az önce güzel iş için(özel sektör) aradım ve üstü kapalı reddettim, Allah pişman olacağımız kararları verdirmesin hicbirimize inş.
-
@harristodaro hocam SGK nın fırsat maliyeti çoğumuza pahalıya patladı.