9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@deüdem kardeş 300 yapalım onu her asıl kazanan için 1 gün olmuş olsun.
-
@kai-hitwatari üstad 8. Pro yu ikiye katlardık ya
-
@safitürk69 istatikciler kim ki
-
@kai-hitwatari ahahahah
-
@safitürk69 işte bu kafa mükemmel bir kafa 300 olsun galiba ruh sağlığımızın 40 ı okunalı 40 gün oldu
-
Trump ve Putinin bu ise el atmasi lazim
-
@deüdem 195 gun gecmis olabilir ama gencligim sanki bunu beklemekle gecmis gibi. O yuzden hocam 8. Proyu 8 e katladik bence
-
@kai-hitwatari ya üzülmeyin sizin içinde 100 gün bekleriz 400 olur zaten 195 olmuş aramızda fazladan 205 günün lafı mı olur
-
Şu içerden Bilgi getiren arkaşlar kaynaklarınıza tekrar sorsanız Ne kadar güzel olacak
-
Dün yagmur gibi yagan duyumlardan bugun niye ses yok . 8.pro dan bu kadar cok kisi yazdigina gore belli ki egitimde soylenmis n biri ya da kontagi olan biri tekrar bir sorsa da hepimz rahatlasak
-
@deüdem hahah istatikci degilim hocam benim icin hic beklemeyin
-
Şimdi başkan tweet atıp az biraz daha sabredin gece gündüz çalışıyoruz açıklamak için derse akşama kadar gülerim yeminle
-
@deüdem Hocam sende bir şeyler var sanki ?
-
Bugün açıklanması bekleniyor ola ki açıklanmazsa yarın kesin arkadaşlar
-
@22121121 paranoyak olduk artik herkes herkese duyumcu gozuyle bakiyor cok sukur 195 gun oldu birakin duyum almayi sgk il mudurlugunun onunden dahi gecmedim
-
@22121121 üstad ben pazartesi saat 4 gibi akşama açıklanacak diye duyum aldım çokta sağlam biri söyledi ama ben güvenip yazmadım iyiki yazmamışım , var gerisini sen düşün
-
@venica kesin diye diye bugünlere geldik hocam
-
Buradakiler Rus ruleti oynasa herkes ilk sıkmaya gider.
-
@venica hocam herkes kesin diyor. Bugun cikmazsa hepinizi kesicez. Sonucta kesin dediniz. Laf agizdan bir kere cikar
-
Kesin kelimesi beni yaşlandırıyor.