9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
SGK listeyi bakanlığa geri göndermiş, bizde durmasına alışık değiliz demişler.
-
SGK yine bildiğimiz gibi mesai saatinin bitimine 1 saat 20 dakika kaldı umutlar kum saati misali akıp gitmekte.
-
Resmi kişiler kesin dediğinde bile tutmadı o yuzden bu is pazartesi yi görecek gibi
-
@shady1 inşallah açıklanır açıklanmazsa aynen öyle olacak
-
Ben bildiğimi paylaştım gerisi Allah Kerim
-
Bence onlar da açıklamaya alışkın olmadığı için liste gelince ne yapacaklarını bakanlığa yazdılar cevap bekliyorlar
-
Aciklayinda bitsin su cile yolumuza bakalim
-
@shanks 23 Nisan'da çocuklara açıklatacaklar. Muhtemelen @kelepce07 hocanın çocuğu açıklar.
-
Yarin oburku gun bi yerlere gelirseniz bu gunleri unutmayin arkadaslar.
-
biz bunu beklerken il göç açıklanıyormuş ne gülerim ha
-
ARRRKADAŞLAR EN GEÇ YARIN AÇIKLANIYOR HAYIRLISI OLSUN! KESİN BİLGİ YAYALIM!!!
-
@resetat bak inanırız
-
@deüdem İnan dostum :))
-
@resetat “En geç” yarın açıklanıyorsa SGK son kozunu oynayarak yarın açıklar arkadaşlar bugün beklemeyelim boşuna.
-
Ani duygu değişimleri yaşatıyorlar bak bu tehlikelidir
-
Arkadaşlar 8. Promosyon gece 12. de açıklandı.Umutsuzluga kapilmayalım bence hemen Başkan nerdeyse 1 aydır tweeter kullanmiyor onun için tweet atmamışta olabilir.
-
Bugün olmadığı kesinleşti dagılalim
-
@safitürk69 Kardeşim lütfen insanları yanıltma. Listeyi çaydanlığın altına koymuşlar o iz yapmış ondan bir kaç kişinin ismi okunmadığı için göndermişler geri.
-
@resetat inanalım mı cidden bugün için çok umutlanmıştım ben kaynağınız güvenilir olmasa böyle birşey yazmazsınız diye düşünüyorum
-
@htist Bitti bu iş dostlar son dakikalar artık bu süreç için. Kaynak çok sağlam. Finiş çizgisini gördük artık