9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
bugunden umitli olan tek miyim?
-
@mağdurum ben sabit ümitli:))seninleyim
-
La yeter ya ne oynuyosun listeyle bu kadar açıkla hepsini bitsin gitsin 3401 sgk beni bulsun
-
@resetat son dakikalar mı son günler mi Hocam ?
-
@mağdurum bence bugün açıklanacak gece de olsa boşa azar yemedim ben
-
Duyumcular duygularımızla oynadı. Artık kimseye inanamam burda..
-
@resetat öncesinde başkandan açıklanma bekleyelim mi yoksa ansızın mı gelir
-
Bugün olsa tweet çoktan gelirdi ondan olmasa başkasından gelirdi boşuna beklemeyin
-
@resetat kardeş herkes açıklama bekliyor
-
Arkadaslar resmi bi sey gormedim simdiye kadar yanlis anlamayin ama kendi kendimize gelin guvey oluyomusuz gibi bi hal var
-
@torpil kahkaha attim tutamadim
-
Hay ben böyle işin...
-
@resetat hocam diyorsa dogrudur. Belli ki bilgi gelmis. Kurumu arayinca terslediklerine gore uzerlerinde buyuk baski var. Bugun bu is bitebilir. Bitmezse yarin kesin
-
@kai-hitwatari neden o diyorsa doğrudur
-
@meçhulasker bence de bugün .hemen pes etti herkes sanki bir onceki oglen aciklandi da yani.aksami gecesi var bu isin
-
@hayde35 kendisi baskanin yan chari hocam bugun gelene kadar tutturdu, benim guvenim tam ve net bilgi gelmese paylasmaz
-
@kai-hitwatari aklı başında bi insan: ))) arkadaşlar sakin olun bitti bu iş 7 aydır bekliyoruz saatler kalmış önümüzde ne bu sabırsızlık bitti diyoruz ya herkes sakin sakin beklesin heyecan yapmayın
-
@furkitofaso düşer mi bugün bişeyler
-
Allahım Antareste sınav sonuçlarına bakarken bayıldı diye haberlere çıkmam inşallah ya da cikayim ya son dakika bari haberimiz olsun
-
@yunni61 ne gibi