9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso Hocam Allah rızası İçin net bir cevap ver. 2 gündür 7/24 forumdayım gözüm bozuldu artık. ders çalışmam lazım tek sayfa çalışamadım. Bugün bekleyelim mi ?
-
https://youtu.be/8144l37GS-c
Twit gelse de tepkimiz böyle olur -
Hayır sanki sınav sonucunu biz açıklamamışız da keyfimizden bekletiyoruz gibi davranılıyor farkındaysanız dün bile bana bilgi gelmeden paylaşmadım gün vermedim haber geldi büyük ihtimalle yarın sarkarsa cuma denildi açıklanmassa ben ne yapabilirim nasıl bi bakış açısı bu ama süreç bitti bu kesin açıklanması kaldı herşey tamam muhtemelen sisteme girişler falan yapılıyor ya da b*k püsür evrak işi imza işi kaldı bu sürecin sonlandığı gerçeğini değiştirmez beklicez hepimiz artık yapabileceğimiz birşey yok
-
Uyudum uyandım her şey aynı
-
@mk5561 teyzesine giderken ya yolu sasirdi ya da basina bir sey geldi.
-
@krtalprn yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop aciklanmis
-
@furkitofaso Kardeşim ne derse o. Benim güvenim tam.
-
Duyum muyum paylaşmasin kimse şahsi fikrim millet yıprandı zaten. İster istemez duyum olunca gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kitleniyoruz. Kimsenin faydasına olmuyor . Açıklanırsa saniyesinde haberi olcak herkesin . Duyumcu arkadaşlara lafım yok onlarda müjde verme niyetinde ama sonuç olarak herkez mağdur.
-
@furkitofaso benim sana güvenim tam hocam
-
@22121121 arkadaşım ben nerden bileyim bekleme git dersine çalış 2 3 saatte bir gir sistemden bak açıklanmış mı diye 2 saat geç öğrensen bişey olmaz yani ben bilemem yani saatini bilmem neyini bana söyleneni paylaşıyorum işte daha bu güne kadar en ufak dahi olsa fikir belirtmedim bana söylenenleri aynen aktardım yapmayın lütfen biraz kendi iradenizi kullanın bunu anlamak bu kadar güç değil açıklanacak işte sürecin sonundayız
-
@kai-hitwatari ben biraz daha yatayım o zaman
-
@kai-hitwatari 963teyiz bu arada
-
@tudisiar 1000 nide görürüz bu gidişle
-
@furkitofaso tavrınız hoş değil. Hiçbir şey yazmazsanız daha iyi sanki..
-
Kardeşler bir sakin olun lütfen. Kurum sonuçları açıklamıyorsa buraya duyduğunu bizimle paylaşan arkadaşların ne suçu var ? Keskin sirke küpüne zarar ! Kurum ne yapacak listelerin turşusunu mu kuracak yoksa devlet sırrı diyip kozmik odada mı saklayacak ? Mecbur açıklanacak !! Film izleyin dizi izleyin kafanızı dağıtın gözünüzü seveyim kırgınlık tatsızlık olmasın yarın belki meslektaş olacağınız insanlar ile burda berabersiniz
-
Ben dedim cuma açıklanacak diye.
-
@shanks yarına kalırsa 1000i de geçer
-
arkadaşlar neden başkanın tweet atacağını düşünüyorsunuz ve ümitsizliğe kapılıyorsunuz? daha önce bazı sonuçları da açıklandığı anda tweet ile paylaşmış bence akşama kadar sabredin önceden tweet atmasa bile ansızın açıklanabilir.
-
@tudisiar Yarına kalsa iyi yine Pazartesi olursa fena
-
Yarın olacaksa yarını da bekleriz ama bazı arkadaşlar duyum paylaştı diye her şeylerine okey verecek halimiz yok. Bitti diyorsan bekle yazma o zaman burada insanları daha da stres altına sokmaya gerek yok. Ayıp oluyo böyle.