9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shanks benim bugünden umudum bitmedi hala
-
Duyumculara niye yükleniyorsunuz kardeşim adam duyduğunu iyi niyetinden buraya yazıyo bugün olur yarın olur prosedürler kalmıştır sanki adamların elinde
-
Arkadaşlar duyum okumak istemeyenler girmesin foruma kimse zorla okutmuyor!!Biz istiyoruz yani ben kendi adıma duyum almak istiyorum ayrıca duyum paylaşan arkadaşları küstürme çabanız da takdire şayan bir durun ya hu!! İnanmayan susmalı bence olursa seviniriz hep beraber olmazsa şimdiden can sıkmaya ne lüzum var!! Anlamıyorum herkes pesimist ama bulaştırmaya da meyilli!!
-
@furkitofaso Kardeşim bu kadar sert tepki vermene gerek yok. Saatler kaldı dediğin için, samimiyetine güvendiğim için böyle yazdım. Yüzdük yüzdük geldik sonuna bu saatten sonra kalp kırmanın anlamı yok. Duyum İçin eyvallah yine de
-
@tudisiar totem patladi bugun beklemeyelim
-
@kai-hitwatari totemi ben patlatmışım yalnız
-
@furkitofaso @resetat Şu adamlara 2 gün önce hesap açmış troll muamelesi yapıldı ya yazıklar olsun size.
-
Arkadaşlar burası forum duyum bilgi paylaşma siz neden duyum paylaşmayın diye insanları zan altında bırakıyorsunuz anlamıyorum okuma o zaman duyumu veya kendini beklentiye sokma duyum paylaşanları ve isteyenleri adına konuşmayın rahatsız oluyorsanız okumayın !!!
-
@tudisiar Benim yarından bile bitmeye başladı.
-
@hagi bakın amacım kimseyi kırmak değil kimseye de hakaret etme hakkına sahip değilim olabildiğince kibar olmaya çalışıyorum verilen bilgiyi paylaşıyorum bana o yazılan cümlelerden ne anlaşılıyorsa o bundan fazlasını bilmek için listelerin elimizde olması lazım ne olur biraz sizde anlayış gösterin ben buradaki herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tek amacım bu kadar ay kader birliği yaptığımız insanlara yardımcı olmak lütfen
-
@poisson sonrada aynı kişiler bir duyum bir bilgi yok mu diye soruyor
-
@shanks" pazartesi "kelimesi ne zaman tedavüle girecek diye bekliyordum:))
-
Ayrıca adı üstünde duyum!!!!! Olmayabilir ama bu duyumu paylaşan arkadaş aylarca beklemeyin diyen arkadaş olunca biz inandık ben samimiyetle inanıyorum siz de inanın tavrına sokmuyor kimse kimseyi!!Çay mı bu abi şekersiz iç bak tadını asıl o zaman alacaksın diye baskı mı kuruyoruz!!Ben duyum paylaşsam çok kırılırdım rica ediyorum sizden de biraz anlayış ya hu hak teslim edelim biraz lütfen
-
Duyum istemeyen aciklandigi zaman zaten sgk nin siteisnde yer alacak oradan takip etsin. Siz duyum okumak istemiyor olabilirsinis ancakkimseye paylasmayin diyemezsiniz , en fazla okur ciddiye almazsiniz . Biz duyum alabilen arkadaslardan paylasmalarini rica ediyoruz . Simdiye kadarkiler icinde tesekkur ederm
-
@hagi ya o kadar duyum geldi hic kafaya takmadim ben ha bugun ha yarin olsa da yine beklicem. foruma girmeden de bekleme tercihiniz var herkeste forumda takilmiyor zaten kimisi de sirf duyum almak icin giriyor her turlu tercih mevcut cok seyse girmeyin foruma.
-
Bugünkü duyum da mı patladı yani?
-
şimdi sistemde "herhangi bir sınav sonucunuz bulunmamaktadır" dedi daha önce bu uyarı ile karşılaşmamıştım
-
La bebeler siz neredeydiniz twitter da etkinlik yaparken??? Şimdi durmuş duyumlara laf atıyorsunuz ?
-
OOOOFFFFF DUYUM FALAN PATLAMADI !! SAAT VEREMİYOR KİMSE BUGÜN AÇIKLANMASI İÇİN UMUDUMUZ VE DUYUMU SAĞLAM ARKADAŞLARIMIZ VAR!! OLMAZSA YARIN DİYORLAR!! VELEV Kİ OLMADI ADI ÜSTÜNDE DUYUM!!7 AY SONUNDA BİRAZ HEVESLENDİK NEDEN AŞAĞI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ (MOD OLARAK)
BAĞIRMIYORUM ASLINDA SES TONUM BÖYLE:)) KUSURA BAKMAYIN ARTIK PATLADIM -
@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
gi bir sınav sonucunuz bulunmamaktadır" dedi daha önce bu uyarı ile karşılaşmamıştım
evet arkadaşlar daha önce kayıt bulunamadı derdi hep hazırlanıyor demek ki sistem