9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
Duyumsuz bu forum çekilmez ve amaçsız hale gelir..Duyum istemeyen SGK sitesini takip etsin aburda ne işi var.
-
Duyum istemiyorsaniz burada ne ariyorsunuz. Sgknin duyurulari var oradan takip edebilirsiniz. Forum bilgi paylasim yeri. Kimde foruma girsin veya girmesin demiyorum yanlis anlasilmasin. Buna ben karar da vermiyorum. Yalniz duyum istemiyorsaniz burada bulunma amaciniz cozemiyorum. Duyum bu sonucta niye bu kadar abartiyorsunuz.
-
Dostlar sizler de garip insanlarsınız . Hiç sürecin başından beri burda olan ile 1 haftalik kişiler bir olur mu ? 2 Gündür garip garip insanlari ciddiye alip cevap veriyorsunuz . Şahsen mesajı okumadan nicke bakıyorum bir . Neyse en ufak bir sey paylasan dostumun elini diline saglik . Teşekkür Ederim
-
@poisson Tamam yahu duyum falan patlamadı, hepiniz çok güzel insanlarsınız
-
@nolmuyor aaa evettt
-
@poisson e devlet girişini diyoruz kardeşim önceden yani bu öğlen girmiştim en son kayıt bulanamadı yazıyordu biraz önce girdim ''Herhangi bir sınav sonucunuz bulunmamaktadır.'' deiyor değişiklik var yani
-
Sistem farklı cevap veriyor harbiden.
-
@poisson geliyor gelmekte olan inşallah sgk da bizi trollemiyordur
-
Aynen sistemde bi drgisiklik var hadi hayırlısı.
-
@kai-hitwatari net yani. trollere bu kadar tepki verilmedi
-
@okn-svnd link atarmısın
-
@patakute yaaa özür dilerim sizin mesajın üstüne yazdım biraz tetikledi ama şahsi değildi çok çok özür dilerim aşkolsun bana yani:))
-
Arkadaşlar sabah baktığımda kayıt bulunamadı diyordu fakat şimdi herhangi bir sınav sonucunuz bulunamadı diyor yalnız bu müfettişlik sonuçlarının e devletten bakılabilir hale gelmesiyle alakalıda olabilir
-
@black desene geliyorr gönlümün efendisi:))
-
@nolmuyor anladım sevinç nidasıydı o :))
-
@black bende ilk defa karşılaştım acaba geliyor mu ?
-
@shanks https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc onceden kayit bulunamadı diyordu simdi sınav falan diyor az once oldu bu da
-
Link atar mısınız
-
@okn-svnd sağol