9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso bugun aciklanmazsa gece 12 de tekrar hunileri göklere cekiyoruz. Sabah 8 gibi tekrar yariya indiriuoruz
-
@furkitofaso sarılmak istiyorum sana:))
-
@kai-hitwatari Göklerden gelen bir sonuç vardır!
-
Hunileri maviliklere surecegiz...
-
@22121121 @karazıpkalı @hayde35 Öncelikle 195 günün ardından son dakikalar bugün ve yarındır zaten Az önce aldım bu bilgiyi ve gerçekten bitti bu süreç. Valla inandırmak için listeyi ben mi açıklayayım :)))) @Kai-Hitwatari ve @furkitofaso dostlar sizlere de teşekkür ederim güveniniz için.
-
@mağdurum tweet öğlen geldi geçen sefer
-
Arkadaslar listeler bakanliktan sgk ya gelmis surecte sona yaklasiyoruz alsigim duyuma gore ( boyle diyenler 4 ay onceden beri şakşaklaniyordu)
-
@furkitofaso nereye bitti hocam ya böyle diye diye 195 gün geçti. Yine bi neden bulup açıklamayacaklar. Liste ellerinde ise hala neden bekletiyorlar? Bence bu hafta geçti artık. Boşa ümit vermeyelim insanlara.
-
@hagi sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu kuzum
-
Millet delirdi açıklansa inanmayacak artık
-
Loading %99 da internet kesildi galiba
-
@resetat sana ve duymunu söyleyen arkadaşlara itibar ettim sonuçta herkes duyumunu paylaşmıyor.Eğer tweet gelecekse bu iş yarına kaldı diye merak ettim amacım bunu öğrenmekti.Emeklerin içinde teşekkür ederim.
-
Ya ben anlamadım bugün açıklanma ihtimali var hala demi
-
gezip geldim sonuç Hopaşınanay sana göre liseteler
-
@terkiphatasi ben hiç demedim o zamanlar birşey daha geçen hafta bu hafta açıklanacağını söyledim ve açıklanacak da ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum burada bu kadar kişi bilgi almak için can atıyor biz bize gelen bilgiyi paylaşıyoruz sadece
-
@tudisiar yok desek yeri
-
@tudisiar bu sonuç bir gece ansızın gelecek her saat her saniye olabilir illa gündüz açıklanacak değil ya . Tepkilerle karşı karşıya kalmamak adına başkanın Twitter dan yazacağını düşünmüyorum
-
@htist tepkileri umursa sa onca tweete karşı duyarsız kalmazdı
-
@furkitofaso, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@terkiphatasi ben hiç demedim o zamanlar birşey daha geçen hafta bu hafta açıklanacağını söyledim ve açıklanacak da ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum burada bu kadar kişi bilgi almak için can atıyor biz bize gelen bilgiyi paylaşıyoruz sadece
Seni tanimiyorum bile dostum ben bazi suistimalcilere soyledim.kim yapiyorsa o biliyo kendini
-
@htist önceden aciklayacaz diye değil de açıkladık diye tweet atar diye düşünüyorum ben de