9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari ahahahahha ben en son böyle duyum dolu bir gunde rüya görmüştüm, gerçek olsun diye uyanmamaya çalıştım
-
- Promosyonun promosyonunu yediler herhalde açıklanmıyor bir türlü valla ne yalan söyleyeyim ben açıklanmasını artık istemiyorum bu zamana kadar açıklanmamiş bu saatten sonra da aciklanmasin simdi aciklanacak olmayacak filan dus kirikligi cart curt hic cekemem boyle iyi zaten bekleye bekleye bekleme bagimlisi olduk
-
@terkiphatasi ne gördüysem onu söylüyorum
-
@mağdurum şimdiye tweet gelmesi lazımdı üstelik resmi ağızlardan tek birsey duymadık bütün umutlarimiz duyumlar üstüne
-
@meçhulasker sonuçları yüklüyorlardir insallah hocam mesgullerdir de ondan acmamislardir
-
- promosyondaki bir iki arkadaş bugün açıklanacağını söylüyor.
-
@mk5561 teyzen ne zaman açıklayacak sınavı?
-
Bence açıkladık tweeti gelecek ya da hiç tweet gelmeden açıklanacak.
-
Kendimi dışarı attım şarjım bitecek diye çok korkuyorumAçıklanırsa SGK binasını yakın ben anlarım
-
@meçhulasker bana bunu psikolojik halim mi hissettiriyor bilmiyorum ama konuştuğum kadın denetmen yardımcılığı sonucu bekleyenlere sinirlenmiş gibiydi. Belki bizim sonuçlar hakkında bugün yetişmeli diye talimat almışlardır.
-
Bunun için de KHK çıkarsa şaşırmam. Bakanlar kurulu açıklayacak en sonunda.
-
@budageceryahu seçimin erkene alınacağını duyunca inşallah bakan değişir diye geçti aklımdan ne yalan söyleyeyim
-
Kaç gün oldu ya bilen var mı
-
@budageceryahu ben trumptan boyle bir sey bekliyordum siz daha iyimsersiniz
-
@meçhulasker iyi bakamadı bize
-
@deüdem 195
-
@hagi madem 195 oldu 5 gün daha bekleyelim 200 olsun düz olsun bizim olsun kırılamaz rekor olsun
-
@deüdem bana gore 195 cok duz
-
@deüdem hocam aman diyim sen beş gün sonra bakarsın
-
@deüdem tövbeeee