9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kpssiibf neyse neredeyse 200 gündü bekliyoruz 2 gün daha beklemekten gocunmayız. İnşallah bu bekleyiş cuma sona erer. İnşallah cuma günü de bi bahane üretmezler.. Bilgi için teşekkürler.
-
@hagi İnşallah kardeşim. Bir daha bizi mazur görün derse başkan zaten beni bitirir.
-
Cuma neden hiç bir fikrim yok. Ancak sorduğum kişiye yanlış bir bilgi verileceğini hiç mümkün görmediğim için kesin bilgi olduğunu söyledim.
-
@kaldoraç valla artık mazur görülecek bi durum kalmadı. O sözü söylemesinin üzerinden aylar geçti. öyle bi şey diyeceğini zannetmiyorum artık. hatta ben açıklanacağı yönünde tweet bile atacağından şüpheliyim. Tepki almaktan çekinebilir.
-
@kpssiibf üstad bir yere yerleşenleri listeden çıkarmışlar mı ? Haberin var mı ?
-
@kpssiibf Sağolasın hocam. 200 gün sürmesi ne kadar mantıklıysa Cuma gününe sarkıtmalarının da mantığı vardır
-
@hagi Valla inşallah atmaz. O kadar yazdık bazen yalvardık sallamadı açıklanacağı gün lütuf gibi açıklayacağız tweeti atmasın
-
@22121121 hocam hiç bir fikrim yok kendisine sorma fırsatım da yok malesef.
-
Dün keyfim yerindeydi. Bugün çok keyifsiz uyandım. Hayatımda hiçbir şey değişmiyor ama psikolojim bir iyi bir kötü. Şimdiye kadar süreç hakkında hiç beddua etmedim ama bu hafta açıklanmazsa beddua seanslarına başlıyorum.
-
-
@shady1 hehehe Serinlesinler hocam serinlesinler gece gündüz çalıştılae nasıl olsa
-
@shady1 hatta 3 e denk getirdiler adaylar buz olsun diye salıya kadar
-
@shady1 haklısınız ben de öyle düşünüyorum. 3 gün serinleseler ne olacak, ya sonrası?
-
@kaldoraç mesai bitsin kimse rahatsız etmesin haftasonu sular durulsun
-
@kaldoraç cuma gününün mantığı ne demişsiniz ya ona istinaden söylemiştim
-
@nonbisinidem Valla kazananlar rahatlar ama kazanamayanlar kabusları olur o serin gecelerin
-
Cuma gününün hayrını bereketini kaçırdılar vallahi. 200 gün beklettik bu gençleri bir gün daha beklemesinler hemen sisteme sonuçları girin talimatı çok zor olmasa gerek.
-
@gök-kız hocam ruya falan yok. Artik sartlari zorlayacagim. Susuz bir kac gun gunesin anlinda oturacagim. Belki bir ihtimal halüsinasyon görürüm
-
@furkitifaso başkan yok mu sende bi haber
-
@furkitofaso başkan yok mu sende bi haber