9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gökaysah benım kotu hocam 570 şansımın az da olsa olacagnı dusunuyorum
-
@sosyolog75 bimerden sordum sınav olmadan. Hangi puan türünden alacaksınız diye. Alım olduğu zaman öğrenirsin dediler. Bu kadar vurdumduymaz bir kurum. İnsanların emeklerine karşı duyarsız. O telefonu açmazlar büyük ihtimalle ama bence de her yerden ulaşmaya çalışacağım.
-
İnsan kaynakları daire başkanına ve kurum başkanına e mail ve tweet de atalım arkadaşlar
-
@gökaysah branş sıralaması belli olsa daha rahat olur p13 için aslında bakalım ılerleyen zamanlarda açıklarlar
-
@mezamorto kardeş ben mart başında sgk insan kaynakları sınav birimini arayarak "hangi puan türlerinden alacaksınız kpss puan türleri değişti,ösym kılavuzunda kurumları arayın diyor" diye sordum henüz belli değil bize gelen bir şey yok dediler!!!! şimdide böyle bir sürpriz yapıp 1 yıllık emeğimiz boşa gitmesi beni üzüyor
-
@MaxMin hocam vmy şaşmıyor yine gelecektir ama guy mülakat sonuçları bir geçsin bu sene sınava girenler bir yerleşsin ondan sonra değerlendirme yapmak daha sağlıklı.
-
ben çeko çalışıp çeko oturumuna boşuna girmedim. P23 ten ilana çıkılmamalı. Mail, telefon, gerekirse etkinlik elimden geleni yaparım.
-
@gulsen1 şuan sanırım kurum başkanı twitterda tweet atalım arkadaşlar
-
@gulsen1 kesinlikle aynı düşüncedeyim etkisi olur mu bilmiyorum ama birşeyler yapmalıyız
-
@sosyolog75 atalım elimizden geleni yapalım
-
P42 87.11 sıralama 427. P 23ün olması kafaları karıştırdı sizce olur mu arkadaşlar?
-
@gmmerve sesimizi duyurursak olur neden olmasın biz elimizden geleni yapalım
-
Yav saçmalamayın. O zaman maliyeciler napsın maliye bakanlığında maliyenin ekstra bir ağırlığı yok. Madem çeko çalıştınız daha fazla yapsaydınız kardeşim. Çeko yapmayanlar ölsün mü. Kaymakamlıkta hiç kpss istemiyor kamu yönetimi okuyanlar napsın? Ya alımlardaki puan türleri komple değişmeli ya da böyle kalmalı. Adalet istiyorsanız herkese isteyin
-
@MaxMin bizi bu hale sokanlar utansın kardeş
-
daha önceki sgk denetmen yard. alımları niçin P113 ten yapıldı o zaman madem sgk demetmenlik için çekoya gerek yok cumartesi sabah oturumuna bizde girmezdik.
-
@sınavuzmanyrd yeni puanlarla alım olmadı daha. O yüzden hangi puanla alacağı belli olmadan bu yorumun gereksiz
-
@economistt Arkadaşım cidden mi soruyorsun bunu?
-
Sgk çeko çalışın p42den alcaz demedi ki?o kadar çeko çalıştıysanız zaten girecek puanı almış olmanız lazımdı ben işletme de çeko da çalışmadım ikisinden de başvursam girebiliyorum,biraz hatayı kendimizde aramak lazım hiçbir kurum söz vermedi şu puandan alıcaz diye
-
@sosyolog75 haklisiniz hocam arayalim
-
Bence ilan gelmeden yazalım ki düzeltilme şansı var olsun. Bi yayınlandı mı ne yapsak boş olur. Boşuna girmedik çeko sınavına böyle olmamalı